Table of Contents:

  1. Er der told fra Etsy?
  2. Hvilket land kommer Etsy fra?
  3. Er Etsy en god hjemmeside?
  4. Hvad koster Etsy?
  5. Er det sikkert at handle på Asos?
  6. Er der told på varer fra ASOS?
  7. Kan man stadig handle hos ASOS?
  8. Kan man fortsat handle på Ebay?
  9. Kan man bestille fra ASOS uden told?

Er der told fra Etsy?

Handler man med en sælger inden for EU skal man ikke betale moms (medmindre de er momsregistrerede i Danmark – men det er vist de færreste, der er det) eller told. Så er det altså bare prisen + porto.

Hvilket land kommer Etsy fra?

Etsy er en Amerikansk global markedsplads, hvor man kan kan sælge sine håndlavede varer, vintage- og håndværks-artikler direkte til købere over hele verden.

Er Etsy en god hjemmeside?

God oplevelse Jeg havde min tvivl til Etsy efter der er mange dårlige anmeldelser, men jeg bestilte og alt var i fineste orden. Plakaten var super og kom i god tid, som lovede. Kan klart anbefales.

Hvad koster Etsy?

Mønster af Etsy Det er gratis de første 30 dage, derefter med et gebyr på $ 15 om måneden.

Er det sikkert at handle på Asos?

Fraråder alle er købe derfra. Ihvertfald ikke, hvis man gerne vil have nyt tøj. Ønsker man at have lidt mindre penge på kontoen i 10 dages tid og gå glip af andre gode tilbud, ja så er ASOS stedet at handle.

Er der told på varer fra ASOS?

ASOS er en britisk virksomhed, men vi sender alle pakker fra vores lager inden for EU. Det er derfor gode nyheder for vores danske kunder, for så skal du nemlig ikke betale told- og importafgifter.

Kan man stadig handle hos ASOS?

Der er ingen grund til bekymring, for du kan stadig bestille dine ordrer og shoppe som normalt på ASOS efter Brexit. Vi gør alt, hvad vi kan for at sikre, at shoppingoplevelsen forbliver den samme.

Kan man fortsat handle på Ebay?

mest anvendte netbutik i Danmark, mens Amazon og Ebay koncernerne er henholdsvis på 4. og 17. pladsen over danskernes foretrukne netbutikker. Varer fra Amazon og Ebay kan dog fortsat erhverves igennem flere af selskabets EU-baserede sider.

Kan man bestille fra ASOS uden told?

ASOS er en britisk virksomhed, men vi sender alle pakker fra vores lager inden for EU. Det er derfor gode nyheder for vores danske kunder, for så skal du nemlig ikke betale told- og importafgifter.