Table of Contents:

  1. Hvilket musikanlæg skal jeg vælge?
  2. Hvilken bluetooth højtaler skal jeg vælge?
  3. Hvilken Soundboks skal jeg vælge?
  4. Hvordan streamer jeg musik?
  5. Hvilken Soundboks er bedst 2 eller 3?
  6. Hvornår kommer soundbox 4?
  7. Hvad er den bedste lyd?
  8. Hvad er en hifi højtaler?

Hvilket musikanlæg skal jeg vælge?

Ønsker du det bedste stereoanlæg, som har FM-, DAB+ radio samt WiFi, så vil et kompakt musikanlæg være det oplagte valg. Har du brug for at kunne spille musik i andre dele af dit hjem, end dér hvor dit anlæg står fysisk placeret, skal du vælge modeller med multirumsfunktion.

Hvilken bluetooth højtaler skal jeg vælge?

Ultimate Ears Megaboom 3 - BEDST I TEST BLUETOOTH HØJTTALER. Ultimate Ears Megaboom 3 er en højttaler, som kan afspille musik med meget høj lydstyrke. Den er en robust sag, der føles både stabil og velbygget. Den runde form betyder, at den giver lyd fra sig 360° rundt om højttaleren.

Hvilken Soundboks skal jeg vælge?

Hvis du er træt af mindre eller større trådløse højttalere, der er langsomme om at lade op, så kan du med fordel vælge at investere i en Soundboks. Her får du nemlig en højttaler med et batteri, der er hurtigt at lade op.

Hvordan streamer jeg musik?

Har du musik-filer lagret på din computer, tablet eller mobil, kan du streame dem til en Bluetooth højtaler. Har din computer, tablet eller mobil adgang til WiFi eller mobilnettet og kan streame musik derfra, kan du via Bluetooth streame musikken videre til en Bluetooth højtaler.

Hvilken Soundboks er bedst 2 eller 3?

En ny Soundboks skal naturligvis kunne spille højere end sin forgænger, og her leverer 'The New Soundboks' til fulde. Soundboks 2 havde et output på 122 dB, men i den nye højttaler er det lykkedes at presse lydniveauet op på 126 dB.

Hvornår kommer soundbox 4?

Hvornår udkommer Soundboks 4? Den nyeste generation af Soundboksen udkom i sommeren 2020.

Hvad er den bedste lyd?

Den bedste lyd er klar og naturtro. En lydanlæg, der gengiver lyd, som den lyder i virkeligheden, er et godt anlæg. Vi sidder på en græsmark tre meter fra vores yndlingsband Colourbox Tandpastasmil. De synger, trommer og spiller guitar, så det er en lyst.

Hvad er en hifi højtaler?

Hi-fi, (eng., fork. af high fidelity 'høj (grad af) troværdighed, nøjagtighed'), kvalitetsgengivelse af lyd først og fremmest af musik fra fx radioudsendelser, grammofonplader og cd'er. Hi-fi-anlæg, der kunne gengive musikken "troværdigt", dvs.