Table of Contents:

 1. Hvad betyder se i Apple Watch?
 2. Hvad er forskellen på Apple Watch 6 og se?
 3. Hvad er forskellen på Apple Watch SE og 7?
 4. Kan man gå i bad med Apple Watch SE?
 5. Hvad er forskellen på GPS og cellular?
 6. Hvad er forskellen på Apple Watch 3 og se?
 7. Hvornår udkom Apple Watch SE?
 8. Hvad er forskellen på Apple Watch og Nike Apple Watch?
 9. Hvad følger med Apple Watch SE?
 10. Er Apple Watch 6 pengene værd?
 11. Hvilket Apple Watch skal jeg vælge?
 12. Hvilken størrelse Apple Watch skal jeg vælge?
 13. Hvilken smartwatch skal man vælge?
 14. Hvad kan Apple Watch serie 6?

Hvad betyder se i Apple Watch?

S7 SiP med 64‑bit dual-core-processor er op til 20 procent hurtigere end S5 i Apple Watch SE. Højdemåleren er altid aktiv og registrerer stigning i realtid. Apple Watch SE har en optisk hjertesensor til at måle din puls og din hjerterytme.

Hvad er forskellen på Apple Watch 6 og se?

Den mest markante forskel mellem de to ure, hvad måling af helbredet angår, er, at man med Apple Watch Series 6 har mulighed for at generere et elektrokardiogram (EKG). Man kan ligeledes måle iltniveauet i blodet. Disse funktioner får man ikke på Apple Watch SE.

Hvad er forskellen på Apple Watch SE og 7?

Series 7 udvider dette yderligere og reducerer rammerne omkring skærmen med 40 procent, hvilket giver en 20 procent større skærm end Series 6 og Watch SE og 50 procent større end Series 3 samt en mere sømløst design.

Kan man gå i bad med Apple Watch SE?

Dit Apple Watch er vandafvisende, men ikke vandtæt. * Du kan evt. have Apple Watch på under træning (sved er OK), i regnen, eller mens du vasker hænder.

Hvad er forskellen på GPS og cellular?

Men man skal også vælge mellem “GPS + cellular” og “GPS” ved købet af et Apple Watch, som det er nok de færreste der aner hvad betyder. Kort sagt så er forskellen om uret skal kunne bruge eSIM og dermed benytte mobilnetværket på 4G eller om det udelukkende skal have bluetooth og WiFi indbygget.

Hvad er forskellen på Apple Watch 3 og se?

Apple Watch Series SE har også en større og bedre skærm, langt bedre ydelse, mere præcis pulsmåling, en højdemåler samt mere lagerplads til sange mm. Så står valget mellem Apple Watch Series 3 og Watch SE, så er det bedste valg Apple Watch SE.

Hvornår udkom Apple Watch SE?

Apple Watch SE: Pris og frigivelsesdato Apple Watch SE er tilgængelig nu fra Apple Store eller online, og fra den 18. september 2020 har den været solg rundt omkring forskellige steder i verden.

Hvad er forskellen på Apple Watch og Nike Apple Watch?

Den største forskel mellem de to versioner er, at GPS + Cellular-versionen gør det muligt for dig at sende og modtage SMS'er, besvare opkald og få notifikationer uden at være forbundet til din iPhone.

Hvad følger med Apple Watch SE?

Dit Apple Watch leveres med det magnetiske Apple Watch-hurtigoplader til USB-C-kabel (kun Apple Watch Series 7) eller det magnetiske ladekabel til Apple Watch (tidligere modeller). Du kan også bruge en MagSafe Duo-oplader eller den magnetiske opladerdock til Apple Watch (sælges separat).

Er Apple Watch 6 pengene værd?

En af de store forbedringer på Apple Watch Series 6 er skærmen. Der er nu helt op til 2,5 gange mere lys i, som gør det lettere at se den i direkte sollys. Det er en gevaldig forbedring af Always-On funktionen, som jeg faktisk synes er en af de bedste funktioner ved det nye Series 6.

Hvilket Apple Watch skal jeg vælge?

Topscorer i vores oversigt over de bedste smartwatches er Apple Watch Series 6 GPS 44mm. Modellen har fået meget ros af eksperterne, hvor uret har klaret smartwatch tests med gode resultater. Hos Tomsguide.com får modellen fra Apple 4,5 stjerner ud af 5 mulige.

Hvilken størrelse Apple Watch skal jeg vælge?

Hvis du står mellem Apple Watch 5 og Apple Watch 4, så er sidstnævnte måske et bedre valg. Den primære forskel er manglen på en Always-On skærm og hukommelsespladsen. Denne serie er nærmest lige så god som den næste model. Watch 4 fås i størrelserne 40mm og 44mm, hvilket betyder at skærmen er større end forgængeren.

Hvilken smartwatch skal man vælge?

Samsung Galaxy Watch 4 Med automastisk træningstracking, søvnanalyse og et godt batteri og et fantastisk design, er dette helt klart en af topmodellerne inden for smartwatches. Vi har udnævnt dette smartwatch til “bedste smartwatch til Android”.

Hvad kan Apple Watch serie 6?

Apple Watch Series 6 måler niveauet nogle gange i døgnet og gemmer dataene i Sundhed, hvor de kan hentes frem. Du kan også selv gennemtvinge målinger, ved at åbne appen på uret.