Table of Contents:

  1. Hvornår kom der BMW motor i Mini Cooper?
  2. Hvornår kom den første Morris Mascot?
  3. Hvad koster en ny Mini Cooper?
  4. Hvad koster en Mini elbil?
  5. Hvem ejer Morris?
  6. Hvilken bilfabrikant blev grundlagt i 1910 i udkanten af Oxford?

Hvornår kom der BMW motor i Mini Cooper?

For den klassiske Mini fra 1959, se Morris Mini. Mini (stylet som MINI) er et britisk bilmærke ejet af BMW. Bilmærket har specialiseret sig i små biler....Mini ()
Mini I
Mini Cooper ()
Produktion
Produktionsår
Drivlinje

Hvornår kom den første Morris Mascot?

Morris Mini, i Danmark solgt under navnet Morris Mascot, var en lille bil som blev produceret af British Motor Corporation (BMC) og dets efterfølgere fra 19.

Hvad koster en ny Mini Cooper?

I den nye Mini Cooper SE er benzinmotoren fortil skiftet ud med en ret potent elmotor, der trækker på forhjulene, og som giver Mini Cooper SE forrygende præstationer. Den koster 265.000 kr. i billigste version, 20.000 kr.

Hvad koster en Mini elbil?

I den nye Mini Cooper SE er benzinmotoren fortil skiftet ud med en ret potent elmotor, der trækker på forhjulene, og som giver Mini Cooper SE forrygende præstationer. Den koster 265.000 kr. i billigste version, 20.000 kr. mere i denne testede udgave, og lige i omegnen af 300.000 kr.

Hvem ejer Morris?

Bilmærket var oprindeligt kendt under virksomhedsnavnet MG Cars, men efter en konkurs blev virksomheden opkøbt af kinesiske SAIC og siden 2006 har bilmærket været en del af den nye virksomhed MG Motor.

Hvilken bilfabrikant blev grundlagt i 1910 i udkanten af Oxford?

Morris, britisk bilfirma, grundlagt 1912 af cykelproducenten William Morris, som ønskede at fremstille en billig, masseproduceret bil. De første Morris-biler var lavet af dele købt hos underleverandører og samlet på Morris' fabrik i Cowley ved Oxford.