Table of Contents:

  1. Hvad betyder Obesine?
  2. Hvad betyder 😎?
  3. Hvad betyder 👉 👌?
  4. Hvad betyder en 🍆?
  5. Hvad betyder denne Emoji 🍆?
  6. Hvad betyder tommel op?

Hvad betyder Obesine?

Aubergine (Solanum melongena) er en op til 1,5 meter høj plante med lavendelblå blomster. Aubergine dyrkes for sine frugter, der findes i mange varianter. De typiske er aflange eller ægformede og violette i farven. Aubergine tilhører samme familie som kartoffel og tomat, men den stammer oprindelig fra Sydøstasien.

Hvad betyder 😎?

😎Betydning og Beskrivelse Et selvsikker smilende udtryk med solbriller 🕶️ . Det kan udtrykke betydningen af selvtillid, kølighed eller nydelse, og det kan også udtrykke betydningen af at være på stranden.

Hvad betyder 👉 👌?

Betydningen af emoji-symbol 👉 er peger mod højre, det er relateret til finger, finger peger til højre, pegefinger, peger mod højre, peger til højre, kan den findes i emoji-kategori: "👌 Mennesker og krop" - "👈 hånd-single-finger".

Hvad betyder en 🍆?

Det kan måske virke meget uskyldigt at sende en aubergine-emoji afsted. Det samme med en majskolbe eller en champagneflaske. Men bag de små og farverige ikoner gemmer der sig ofte underforståede og usagte symboler og betydninger. Auberginen er nemlig lige så meget et fallossymbol, som det er en grøntsag.

Hvad betyder denne Emoji 🍆?

🍆betyder: aubergine Emoji.

Hvad betyder tommel op?

En tommelfinger – nogle gange forkortet til tommel – eller 1. finger (latin: pollex) er den "inderste" finger på en menneskehånd. Den adskiller sig fra de øvrige fingre ved at kunne bøjes i en anden retning, hvorved mennesket kan gribe fat om genstande og dermed manipulere dem.