Table of Contents:

  1. Hvad betyder lysene i bilen?
  2. Hvornår skal man slukke tågebaglygter?
  3. Hvad betyder det når ABS lampen lyser?
  4. Hvad er definitionen på en bil?
  5. Er det et krav med tågelygter?
  6. Hvordan tænder man tågelygter VW Polo?

Hvad betyder lysene i bilen?

Du kan altid se advarselslampernes betydning i bilens instruktionsbog. En gul lampe betyder ofte, at du selv kan køre bilen på værksted hvorimod en rød lampe betyder, at du skal holde ind til siden, stoppe bilen og ringe efter hjælp hurtigst muligt.

Hvornår skal man slukke tågebaglygter?

Tågelygter bag på bilen Tågelygter bagpå kan virke blændende for dem, der kører bagved dig. Så husk at slukke dem, når tågen letter, eller der ikke længere er brug for den til at advare biler bagfra. Fx hvis bilerne kører tæt og alle har sat farten ned.

Hvad betyder det når ABS lampen lyser?

Hvis du ser, at din ABS lampe lyser under kørsel, fungerer ABS sandsynligvis ikke. Ifølge loven skal bremserne fungere uden begrænsning, selv uden ABS, men du skal stadig besøge et værksted så hurtigt som muligt, når din bils ABS lampe lyser.

Hvad er definitionen på en bil?

En bil symboliserer overordnet set den grad af kontrol du har over dit liv. Hvis du kører i bilen i din drøm – på en sikker og uproblematisk måde – kan det henlede til dine ambitioner – dit ”drive” – din evne til at navigere fra et sted til et andet. Du er aktiv og bestemmer, hvorhen du skal.

Er det et krav med tågelygter?

Husk at slukke for tågelygterne, når tåget er lettet, da de kan blænde andre trafikanter. OBS. Det er ikke lovpligtigt at have tågelygter på bilen, men de fleste har som minimum én tågebaglygte.

Hvordan tænder man tågelygter VW Polo?

Monter tågelygterneVolkswagen Polo 5:
  1. Start på din bil,
  2. Start parkeringslysene mens du drejer et trin ned den ydre ring af håndtaget. Det ville være tilrådeligt at se grøn indikator for positionslampe lys op på konsollen.
  3. Drej derefter et andet trin ned den ydre ring til tænd for nærlys , ...
  4. Brug derefter 2.