Table of Contents:

  1. Hvad er Frankrigs nationalsport?
  2. Hvilket hav ligger ved Frankrig?
  3. Hvad er den franske nationalret?
  4. Hvad er nationalsporten i Spanien?
  5. Hvad er nationalsporten i Tyskland?
  6. Hvad er nationalsporten i Sri Lanka?
  7. Hvad er den tyske national sport?
  8. Hvad er nationalsporten i England?
  9. Hvilken sportsgren er Jamaicas nationalsport?
  10. Hvordan fik Frankrig deres flag?

Hvad er Frankrigs nationalsport?

Petanque kan man vel godt tillade sig, at kalde for lidt af en nationalsport i Frankrig. Selv forbinder jeg petanque med sommer, sol og kølig rosé. Men nu forbinder jeg det også med Chez Bouloule, som er blevet et af mine nye favoritsteder i Paris. Her kan man nemlig kombinere petanque, vin og mad.

Hvilket hav ligger ved Frankrig?

Frankrig ligger i Vesteuropa og har kyst mod Atlanterhavet, den Engelske Kanal, Nordsøen og Middelhavet. I syd grænser Frankrig op mod Spanien og Andorra, i øst mod Italien, Monaco og Schweiz, i nordøst mod Tyskland, Luxembourg og Belgien.

Hvad er den franske nationalret?

Det, der spises mest i Frankrig, er nemlig pasta - skarpt forfulgt af nordafrikanske retter som couscous og tabouleh. Så glem alt om Canard à l'orange som den franske nationalret.

Hvad er nationalsporten i Spanien?

Spanien – tyrefægtning Spaniens nationalsport behøver vist ingen større introduktion.

Hvad er nationalsporten i Tyskland?

Tyskland
Forbundsrepublikken Tyskland Bundesrepublik Deutschland
Lovgivende forsamling
OverhusBundesrat
UnderhusBundestag
Seneste valg til Bundestag2017

Hvad er nationalsporten i Sri Lanka?

Sri Lankas nationalsport er volleyball, hvor de har deres eget landshold. Den mest populære sport er imidlertid cricket.

Hvad er den tyske national sport?

Hovedartikel: Fodbold i Tyskland . Den tyske nationale sport er fodbold . Tyskland er et af de største lande inden for fodbold.

Hvad er nationalsporten i England?

Af sportsgrene i Storbritannien er fodbold den som har størst udbredelse og er mest populær, med undtagelse af Wales, hvor rugby er størst. Cricket er også populært, særligt i England, samt i tidligere britiske kolonier som Indien og Australien.

Hvilken sportsgren er Jamaicas nationalsport?

Nationalsporten. Atletik er nationalsportenJamaica, og i løbet af de seneste 75 år, har landet sikret sig ikke mindre end 16 verdensmesterskaber og 13 olympiske guldmedaljer.

Hvordan fik Frankrig deres flag?

Frankrig - nationalflag, Frankrigs trikolore blev skabt under Den Franske Revolution i 1789 og hejst første gang i 1794. Forbilledet siges at være det hollandske flag, men flaget kan også ses som en kombination af Paris' våbenfarver, rødt og blåt, med bourbonernes hvide farve.