Table of Contents:

  1. Hvad for en bil har en hest som logo?
  2. Hvad er logoet på en Skoda?
  3. Hvad repræsenterer Mercedes Benz logoet?
  4. Hvad står for BMW?
  5. Hvad betyder Peugeot logo?
  6. Hvad skal Skodas logo forestille?

Hvad for en bil har en hest som logo?

Ferrari. Der står ingen berømte heste bag Ferrari's logo. Hingsten optrådte oprindeligt på et italiensk kampfly, der blev fløjet af den legendariske pilot Francesco Baracca under Første Verdenskrig.

Hvad er logoet på en Skoda?

Den sorte ring uden om forsvinder, og mens ordet Auto droppes, flyttes Skoda-navnet op oven over selve logoet. I stedet kommer der en kromagtig ring, de skal symbolisere kvalitet, og den natur-grønne farve ændres til en ”frodig” afdæmpet grøn nuance.

Hvad repræsenterer Mercedes Benz logoet?

Firmaets varemærke har siden 1909 været Mercedes-stjernen, som oprindelig sad på kølerproppen, men på moderne udgaver er ren pynt. Den knejser dog også over Mercedes-fabrikkerne som et vartegn. Den tretakkede stjerne symboliserer, at firmaet i sin tid leverede motorer 'til lands, til vands og til luften'.

Hvad står for BMW?

Bayerische Motoren Werke: Luksusklassen fra BMW.

Hvad betyder Peugeot logo?

Motivet har altid været en løve og altid i profil, men gennem tiden har løverne stået på alle fire, på bagbenene og flere gange blot været et portræt af hovedet. En sjov detalje er, at løverne altid har kigget eller bevæget sig mod venstre.

Hvad skal Skodas logo forestille?

Skoda-logoet forestiller en flyvende pil med en vinge, der symboliserer fremskridt. Øjet i vingen står for menneskelig vision, foretagsomhed og præcision.