Table of Contents:

  1. Hvilket flag er rød hvid og rød?
  2. Hvordan ser Perus flag ud?
  3. Hvilket flag er blå og hvid?
  4. Hvilket flag i verden har flest farver?
  5. Hvor kan man købe det ukrainske flag?
  6. Hvilket flag er rødt med en grøn stjerne?
  7. Hvilket land har grønt flag?
  8. Hvad hedder den største by i landsdelen Norrland i Sverige?

Hvilket flag er rød hvid og rød?

Formatet er kvadratisk og midterste del af flagdugen er delt i Østrigs farver: rød-hvid-rød. I midten af flaget findes Østrigs rigsvåben i et hvidt våbenskjold med rund underkant.

Hvordan ser Perus flag ud?

Perus flag består af tre felter i farverne rød, hvid og rød. Til nogle formål er landets nationalvåben placeret i midten af det hvide felt. Flaget er i forholdet 2:3.

Hvilket flag er blå og hvid?

Det islandske flag har været officielt siden 1915. De traditionelle islandske farver er blå og hvid og sammen med den røde farve, danner de tilsammen farverne i det islandske flag.

Hvilket flag i verden har flest farver?

Sydafrika - nationalflag, Flaget blev antaget officielt i 1994. Det er enestående ved at have seks ligevægtige grundfarver, men ingen af dem har en egen symbolsk værdi. Flaget skal fremme landets enhed, idet alle befolkningsgrupper er repræsenteret i de seks farver.

Hvor kan man købe det ukrainske flag?

Køb Ukraine Flag (90x150cm) - Flagshoppen.dk.

Hvilket flag er rødt med en grøn stjerne?

Marokkos flag er et rødt flag med et grøn pentagram i midten. Størrelsesforholdet er 2:3. Skønt dagens flag blev taget i brug ved Marokkos uafhængighed fra Frankrig i 1956, har det også en langt ældre historie.

Hvilket land har grønt flag?

Libyen - nationalflag, Siden uafhængigheden som kongedømme i 1951 har Libyen haft flere flag; 1972-77 var landets flag det samme som Egyptens og Syriens, men da Egypten sluttede fred med Israel, ændrede Libyen sit flag til et ensfarvet grønt.

Hvad hedder den største by i landsdelen Norrland i Sverige?

Umeå ligger i den nordlige del af Sverige og er den største by i landsdelen Norrland.