Table of Contents:

 1. Hvad står r2d2 for?
 2. Hvad hedder robotten i Star Wars?
 3. Hvem spiller r2d2?
 4. Hvilken film dør Darth Vader i?
 5. Hvilke 2 karakterer er med i alle 9 Star Wars film?
 6. Hvad hedder Jediridderen i Star Wars filmene?
 7. Hvor gammel er Anakin Skywalker?
 8. Hvordan bliver Anakin Skywalker til Darth Vader?
 9. Hvem er Rey Skywalkers forældre?
 10. Hvem er hovedpersonen i Star Wars?
 11. Er Anakin Darth Vader?
 12. Hvem er far til Anakin?

Hvad står r2d2 for?

R2-D2 eller Artoo Detoo er en fiktiv karakter i Star Wars universet. R2-D2 kommer fra den fredelige verden Naboo og R2-D2 er blandt de mest karakteristiske figurer fra filmene, og har mange steder været et symbol på Star Wars-fænomenet. ...

Hvad hedder robotten i Star Wars?

C-3PO er en guldfarvet robot i Star Wars-universet. Den er bygget af Anakin Skywalker og behersker mere end seks millioner sprog. Den bliver spillet af Anthony Daniels.

Hvem spiller r2d2?

Ben BurttR2-D2 / Stemmen bag

Hvilken film dør Darth Vader i?

Darth Vader
Star Wars-person
NavnDarth Vader og Anakin Skywalker
HjemplanetTatooine
AllianceJedi/Sith
Spilles afJake Lloyd, Hayden Christensen, Sebastian Shaw, David Prowse

Hvilke 2 karakterer er med i alle 9 Star Wars film?

 • Anakin Skywalker.
 • Luke Skywalker.
 • Obi-Wan Kenobi.
 • Qui-Gon Jinn.
 • Yoda.
 • Mace Windu.

Hvad hedder Jediridderen i Star Wars filmene?

a. tæller den durkdrevne og modige Han Solo (Harrison Ford) og hans hjælper Chewbacca, Lukes læremester, jediridderen Ben Obi-Wan Kenobi (Alec Guinness), en ældre jediridder, Yoda, samt prinsesse Leia, (spillet af Carrie Fisher, ), der viser sig at være tvillingesøster til Luke.

Hvor gammel er Anakin Skywalker?

Anakin i 32 BBY 9 år gammel. Anakin blev født i 41.9 BBY, på Tatooine. Anakin's mor, Shmi Skywalker, hævdede, at hendes søn blev født uden en far, men hun kunne ikke forklare, hvordan det gik til. På det tidspunkt var Anakin og hans mor slaver af Gardulla the Hutt.

Hvordan bliver Anakin Skywalker til Darth Vader?

Darth Vader / Anakin Skywalker Han vokser op og bliver Jedi-ridder. I forsøget på at redde sin kone, Padmé Amidala, fra en fatal skæbne, tilslutter han sig den mørke side under kejser Palpatine og bliver til Darth Vader, der bliver højrehånd for kejser Palpatine.

Hvem er Rey Skywalkers forældre?

Kevin Smith som en indbygger på Kimiji. Jodie Comer som Reys mor i et flashback. Billy Howle som Reys far i et flashback. Cailey Fleming og Josefine Irrera Jackson som Rey som barn.

Hvem er hovedpersonen i Star Wars?

Star Wars følger drengen Anakin Skywalkers vej mod at blive jediridder; hans drøm kommer pludselig indenfor rækkevidde, da Qui-Gon Jinn og hans padawan (Jedi lærling) Obi-Wan Kenobi nødlander på Anakins hjemplanet Tatooine.

Er Anakin Darth Vader?

Darth Vader (41 BBY – 4 ABY) er en person i Star Wars-universet. Han hedder i begyndelsen Anakin Skywalker og er en lovende jedi, men får navnet Darth Vader af kejser Palpetine/Darth Sidious da han går over til den onde kejser Darth Sidious' side og selv bliver en ond sith-herre.

Hvem er far til Anakin?

Han var søn af Shmi Skywalker og ægtede som ung senator Padmé Amidala, med hvem han fik tvillingerne Luke Skywalker og Leia Organa Solo.