Table of Contents:

  1. Hvad sagde Einstein?
  2. Hvad øjet ser ordsprog?
  3. Hvis du er lykkelig er det sandsynligvis din egen skyld for der er masser af ting i verden at være ulykkelig over?
  4. Hvad sagde Einstein om universet?
  5. Hvor klog var Albert Einstein?
  6. Hvad fandt Einstein ud af?

Hvad sagde Einstein?

Hvis du ikke kan forklare det på en simpel måde, er det fordi du ikke har forstået det godt nok. Visdom er ikke resultatet af en uddannelse, men et livslangt forsøg på at opnå det. En mand med et ur ved altid hvad klokken er. En mand med to kan aldrig være sikker.

Hvad øjet ser ordsprog?

Hvad øjet ser, og hvad øret hører, findes allerede i sindet. Den klassiske lignelse fra den indiske tradition, er historien om rebet, der opfattes som en slange. Pointen er, at den såkaldte virkelighed, som vi oplever, er sindets fantasi. Alt hvad vi opfatter, er sindets konstante projiceringer.

Hvis du er lykkelig er det sandsynligvis din egen skyld for der er masser af ting i verden at være ulykkelig over?

Hvis du er lykkelig, er det sandsynligvis din egen skyld, for der er masser af ting i verden at være ulykkelig over. Der er en revne i alting, det er sådan, lyset kommer ind. Livet er det dejligste eventyr.

Hvad sagde Einstein om universet?

Jeg tænker aldrig på fremtiden. - Den kommer tidsnok. Kun 2 ting er uendeligt, universet og den menneskelige dumhed, og jeg er ikke sikker på det første. Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former.

Hvor klog var Albert Einstein?

Albert Einstein (født 14. marts 1879, død 18. april 1955) var en tysk teoretisk fysiker med en omfattende og banebrydende videnskabelig produktion....
Albert Einstein
Albert Einstein i 1921, da han modtog Nobelprisen
Personlig information
Født14. marts 1879 Ulm, Württemberg, Tyskland

Hvad fandt Einstein ud af?

Gasabsorptionsvarmepumpe Einstein-køleskab Albert Einstein/Opfindelser