Table of Contents:

  1. Hvad er verdens dyreste traktor?
  2. Hvad er verdens største traktor?
  3. Hvor produceres John Deere?
  4. Hvem har lavet John Deere?
  5. Hvad laver John Deere?
  6. Hvor mange heste har verdens største traktor?
  7. Hvor mange traktormærker findes der?
  8. Hvilket traktormærke er bedst?
  9. Hvad er verdens ældste traktor?

Hvad er verdens dyreste traktor?

kr. Hammeren faldt ved 2.852.000 kr. inklusive salær, da traktor fra 1903 kom på auktion og satte ny prisrekord for veterantraktorer.

Hvad er verdens største traktor?

Big Bud 747, eller 16-V 747, er navnet på en specialbygget traktor der i 1977 blev bygget i den amerikansk by Havre, Montana. Den har rekorden som verdens største traktor til almindeligt brug.

Hvor produceres John Deere?

De helt nye dieselmotorer leveres af John Deere fabrikken i Saran, Frankrig, som kun lige er gået i produktion.

Hvem har lavet John Deere?

John Deere Charles Henry Deere Deere & Company/Stiftere

Hvad laver John Deere?

Deere & Company (NYSE: DE), (også kendt som John Deere efter virksomhedens største mærke), er en amerikansk fabrikant af jordbrugsredskaber og -maskiner, entreprenørmaskiner, dieselmotorer og drivlinjer.

Hvor mange heste har verdens største traktor?

Tilbage i 1977 blev den amerikanske prærietraktor Big Bud 747 bygget. Den har stadig titlen som verdens største traktor med over 900 hk og ejes af brødrene Randy og Robert Williams i Montana.

Hvor mange traktormærker findes der?

Mindre salg. Totalmarkedet i 2020 var på 1.532 nyregistrerede traktor over 40 hk, mod et totalmarked for 2019 på 1.756 enheder – et fald på lidt over 12 procent. Traktorsalget over 200 hk er til gengæld stigende med næsten 4 procent, fra 913 nyregistrerede traktorer i 20 enheder i 2020.

Hvilket traktormærke er bedst?

De blå New Holland-traktorer er for 11. år i træk Danmarks mest solgte traktormærke i en tæt slutspurt med Case IH, som placerer sig solidt på andenpladsen.

Hvad er verdens ældste traktor?

1856: Traktorens forløber, "damplokomobilet" bliver opfundet i England. Det er den første maskine, som kan trække både sig selv og andet udstyr. Derfor kaldes den traction engine, heraf "tractor". 1892 John Froelich (), USA konstruerer den første brugbare traktor med forbrændingsmotor.