Table of Contents:

 1. Hvad er forskellen på Oral B tandbørster?
 2. Hvilken Oral B tandbørste er den bedste?
 3. Hvilken hårdhed tandbørste?
 4. Kan man skifte batteri i eltandbørste?
 5. Er der forskel på elektriske tandbørster?
 6. Hvad er en sonisk tandbørste?
 7. Hvilken tandbørste skal jeg vælge?
 8. Er der forskel på eltandbørster?
 9. Hvordan oplader man en Oral B tandbørste?
 10. Hvilken Oral B skal jeg vælge?
 11. Hvad anbefaler tandlæger af eltandbørster?
 12. Hvor mange rotationer skal en eltandbørste have?
 13. Hvor kan man købe elektriske tandbørster?
 14. Hvor mange år holder en eltandbørste?
 15. Hvilken tandbørste anbefaler tandlægerne?

Hvad er forskellen på Oral B tandbørster?

Oral-B kombinerer alle tre teknologier med deres roterende, oscillerende og pulserende teknologi, som hjælper med at fjerne op til 100 % mere plak i forhold til en manual tandbørste. Du kan måske også vælge mellem et antal forskellige specialbørstehoveder afhængigt af dine specifikke orale sundhedsbehov.

Hvilken Oral B tandbørste er den bedste?

ORAL-B Genius 9900 Duo, Eltandbørste er blevet kåret bedst i test hos forbrugerrådet tænk, hvor den er blevet testet i dens evne til at rengøre tænder, dens brugervenlighed og ageren i brug, dens støjniveau og selve tandbørste håndtaget.

Hvilken hårdhed tandbørste?

Men jeg vil anbefale, at man skifter til en tandbørste med medium hårdhed og så gradvis trapper ned til en blød. Tænderne er glatte, så bakterier og belægninger sidder ikke så godt fast. Så også selvom man børster med en blød tandbørste, skal man alligevel børste blødt.

Kan man skifte batteri i eltandbørste?

Genopladeligt batteri for dig som vil skifte batteri på din Oral-B / Oral B Eltandbørste, når den efter noget tids anvendelse mister kraft når du børster tænder. Erstatter batterimodel: Braun 3731, 3738 m.m. OBS! Brauns eltandbørster har forskellige enheder med samme navn .

Er der forskel på elektriske tandbørster?

Der er ingen tvivl om, at en elektrisk tandbørste har mange smarte funktioner. Der, hvor en elektrisk tandbørste kan gøre en stor forskel, er hos dem som har tendens til at børste for hårdt, der hvor det går lidt for stærkt eller hos dem, som kan have svært ved at håndtere en manuel tandbørste.

Hvad er en sonisk tandbørste?

Sonisk tandbørste er karakteriseret ved, at den ikke børster tænder med rotation af hovedet, men med hurtig vibration af børstehår og derfor er den mere skånsom mod tandkødet.

Hvilken tandbørste skal jeg vælge?

Det er individuelt, hvilken tandbørste der fungerer bedst: En almindelig tandbørste eller en elektrisk tandbørste. Det er vigtigt, at tandbørsten er blød og har mange tætstillede børstehår. Hvis tandbørsten er for hård, kan det give sår på tandkødet.

Er der forskel på eltandbørster?

Der findes to slags eltandbørster; de soniske og de oscillerende. En sonisk tandbørste vibrerer og kræver derfor, at man selv laver børstebevægelserne.

Hvordan oplader man en Oral B tandbørste?

Er der et mindre hulrum under tandbørstens fod vil du kunen bruge denne oplader. Oral-B laderen virker så snart den har kontakt med tandbørsten. Bemærk! De fleste af vores opladere kommer med adapter til dansk stik og andre med dansk stik.

Hvilken Oral B skal jeg vælge?

859 kr. Oral-B Genius 10000N vil være den bedste Oral-B el-tandbørste til dig, der ikke har noget imod at betale mere for høj kvalitet og moderne teknologi. Den er vores anbefaling til dig.

Hvad anbefaler tandlæger af eltandbørster?

De fleste tandlæger anbefaler deres patienter at benytte en el-tandbørste frem for en manuel. Men hvorfor er det egentlig sådan? En af de mest hovedsagelige årsager til det er, at en eltandbørste, fordi børstehovedet har så mange omdrejninger pr. minut, fjerner meget mere plak og bakterielægninger.

Hvor mange rotationer skal en eltandbørste have?

Den er udstyret med en motor, som kan få børsten til at rotere 10.500 gange i minuttet, imens den har en pulsering på 40.000 i minuttet. Med så effektiv antal omdrejninger i minuttet, får du perfekte rene tænder hver gang, du har børstet dine tænder.

Hvor kan man købe elektriske tandbørster?

En elektrisk tandbørste giver renere tænder og sundere tandkød. Vi forhandler elektriske tandbørster fra populære mærker som Oral B, Braun og Philips. Bestil din el-tandbørste på føtex.dk.

Hvor mange år holder en eltandbørste?

En kvalitet, du får 5 års garanti på. TONY eltandbørste er langt fra en almindelig tandbørste. En almindelig tandbørste skal skiftes ud ofte, og det er svært at vide, hvor lang tid du skal børste for at passe godt på dine tænder.

Hvilken tandbørste anbefaler tandlægerne?

De fleste tandlæger anbefaler deres patienter at benytte en el-tandbørste frem for en manuel. Men hvorfor er det egentlig sådan? En af de mest hovedsagelige årsager til det er, at en eltandbørste, fordi børstehovedet har så mange omdrejninger pr. minut, fjerner meget mere plak og bakterielægninger.