Table of Contents:

  1. Hvor køber Dronningen tøj?
  2. Hvilken farve kjole havde dronningen på sidste år?
  3. Hvem syr dronningens tøj?
  4. Hvem klæder Dronningen på?
  5. Hvad taler Dronningen om?
  6. Hvor mange nytårstaler har dronningen?
  7. Hvornår holder dronningen tale 2021?

Hvor køber Dronningen tøj?

Hos Dronning Dagmar kan du købe kjoler til alle pasformer og i alle størrelser, strømpebukser, retro-kjoler og sko. Fælles for hele udvalget hos Dronning Dagmar er, at tøjet er farverigt og anderledes og passer perfekt til dig, der gerne vil klæde dig med din helt egen unikke stil.

Hvilken farve kjole havde dronningen på sidste år?

Dronning Margrethe var elegant i hvid kjole og navy jakke, da USAs udenrigsminister Antony Blinken besøgte Danmark i maj. Dronning Margrethe havde tidligere på året haft den blå jakke på, da hun modtog USAs udenrigsminister. Her genbrugte hun den på Fanø under sommertogtet.

Hvem syr dronningens tøj?

Dronningens grønne kjole er designet og syet af den nu afdøde modeskaber Jørgen Bender. Kjolen blev i første omgang syet og brugt ved et statsbesøg i Storbritanien i 1974 og siden i Portugal i 1984. Sådan går Margrethe ind for genbrug.

Hvem klæder Dronningen på?

Det er forskelligt fra andre, der med stort eller mindre held vælger mellem ting, der allerede er syet.” “Jeg kan godt lide, når der er lidt sus,” har dronningen udtalt om sine kjoler. Her med franske anemoner.

Hvad taler Dronningen om?

Hvad handlede talen om? Dronningen talte om sin fars død, Danmarks indtrædelse i EF, Vietnam-krigen, den kolde krig og den voksende miljøbevidsthed.

Hvor mange nytårstaler har dronningen?

Dronningen har holdt sin 50. nytårstale: 'Jeg har svært ved at fatte, hvor de mange år er blevet af' | Indland | DR.

Hvornår holder dronningen tale 2021?

Hvert år holder Dronningen nytårstale den 31. december kl. 18.00. Talen transmitteres direkte på tv, i radio og på internettet og holdes fra Dronningens modtagelsesværelse i Christian IX's Palæ, Amalienborg.