Table of Contents:

 1. Hvad er min distriktsskole?
 2. Hvilken folkeskole er bedst?
 3. Hvilken skole hører mit barn til Rødovre?
 4. Hvor mange skoler er der i Greve?
 5. Hvad er mit barns distriktsskole?
 6. Hvilken skole hører jeg til København?
 7. Hvor god er din folkeskole?
 8. Hvad er et godt snit i folkeskolen?
 9. Hvor mange elever går der på Rødovre Skole?
 10. Hvornår indskrivning skole?
 11. Hvor skal mit barn gå i skole Greve?
 12. Hvad hedder Greves borgmester?
 13. Hvilken skole tilhører mit barn København?
 14. Hvilken skole skal mit barn gå på?
 15. Hvad betyder frit skolevalg?

Hvad er min distriktsskole?

Skolerne i kommunen hører til hvert deres skoledistrikt. Jeres bopælsadresse bestemmer, hvilket skoledistrikt I hører til, og altså hvilken skole jeres barn vil blive tilbudt en plads på. På kommunens hjemmeside kan I finde flere oplysninger om, hvilken skole jeres barn tilhører.

Hvilken folkeskole er bedst?

I år toppes listen af Borup Privatskole, mens nr. 2 og 3 på listen er folkeskoler. Brårup Skole i Skive er rykket fra en plads som nr. 788 til 2.

Hvilken skole hører mit barn til Rødovre?

Alle børn med bopæl i Rødovre Kommune har ret til optagelse på deres respektive distriktsskole. Såfremt Hvis forældrene ønsker barnet optaget på en anden skole i Rødovre Kommune end distriktsskolen, kan man via den digitale skoleindskrivning søge optagelse på en anden skole end distriktsskolen.

Hvor mange skoler er der i Greve?

Greve Kommune er inddelt i 9 skoledistrikter, der bestemmer fordelingen af kommunens folkeskoleelever til de 12 folkeskoler.

Hvad er mit barns distriktsskole?

Dit barn hører på baggrund af dets folkeregisteradresse til en bestemt skole, som kaldes distriktsskolen. Dit barn har altid krav på at blive optaget på distriktsskolen. Med "Den Digitale Vejviser" kan du indtaste folkeregisteradressen og se, hvilket skoledistrikt og dermed hvilken skole dit barn hører til.

Hvilken skole hører jeg til København?

Er du i tvivl om, hvorvidt dit barn bor i vores skoles distrikt? Så kan du gå ind på www.pasningogskole.kk.dk/skole og indtaste dit barns adresse og se hvilken distriktsskole, dit barn hører til samt hvilken fritidsinstitution, der er tilknyttet skolen.

Hvor god er din folkeskole?

Giv artiklen videre
1.Endrupskolen9,2
2.Tranegårdskolen9,0
3.Dronninggårdskolen8,9
4.Hareskov Skole8,9
5.Den Classenske Legatskole8,8
12. mar. 2019

Hvad er et godt snit i folkeskolen?

Du har mindst 5.0 i gennemsnit af dine standpunktskarakterer,hvis du ønsker en 3-årig gymnasial uddannelse (stx, hhx,htx). Du har mindst 4.0 i gennemsnit af dine standpunktskarakterer,hvis du ønsker en 2-årig gymnasial uddannelse (hf-eksamen)

Hvor mange elever går der på Rødovre Skole?

Der er 665 eleverRødovre Skole. Elevtallet har over de sidste 13 år oplevet en svag årlig vækst på ca. 0,4 procent, hvilket tyder på en populær skole, der tilvælges af skoledistriktets forældre. Elevtal opdelt efter herkomst på Rødovre Skole i perioden 20.

Hvornår indskrivning skole?

Undervisningspligten starter den 1. august i det kalenderår, hvor barnet fylder seks år. Du kan skrive dit barn op i løbet af tre uger i november måned, i kalenderåret før dit barn skal starte.

Hvor skal mit barn gå i skole Greve?

Skoler i Greve Kommune
 • Greve Nord (Hundige) Krogårdskolen. Skoleager 1. ...
 • Greve Midt (Greve C og Mosede) Mosedeskolen (04) Lilleholm 58. ...
 • Greve Syd (Karlslunde og Tune) Strandskolen (05) Kongens Enge 40. ...
 • Greve 10.klasse. Greve 10. klasse. ...
 • Specialskoler. Bugtskolen. Hundige Allé 11. ...
 • Privatskoler. Greve Privatskole. Hundige Bygade 2.

Hvad hedder Greves borgmester?

Pernille Beckmann (født 19. oktober 1973) er en dansk politiker. Hun har været borgmester i Greve Kommune for Venstre siden 2014, hvor hun afløste den konservative Hans Barlach.

Hvilken skole tilhører mit barn København?

Københavns Kommune er opdelt i skoledistrikter, hvor hvert distrikt har en skole. Det er dit barns adresse der afgør, hvilken distriktsskole dit barn hører til. Dit barn har krav på at få plads på distriktsskolen og en tilknyttet fritidsinstitution. Du kan se dit barns distriktsskole ved at gå til denne side.

Hvilken skole skal mit barn gå på?

Hvilken skole hører mit barn til? Dit barn hører på baggrund af dets folkeregisteradresse til en bestemt skole, som kaldes distriktsskolen. Dit barn har altid krav på at blive optaget på distriktsskolen.

Hvad betyder frit skolevalg?

Hvis forældrene ikke ønsker, at deres barn skal gå på distriktsskolen, kan de søge om plads på en anden skole efter eget valg. Det kan enten være i forældrenes egen kommune eller i en anden kommune.