Table of Contents:

 1. Hvad er en cd lavet af?
 2. Hvad er en cd-rom?
 3. Hvad betyder RW?
 4. Hvornår kom cd-rom?
 5. Hvilken type affald er cd?
 6. Er cd er plastik affald?
 7. Hvad er dvd en forkortelse af?
 8. Hvad koster lydisolerede vinduer?
 9. Hvad er et Russervindue?
 10. Er CD plastaffald?
 11. Hvor skal cder smides ud?
 12. Hvordan sorteres cder?
 13. Er DVD HD?
 14. Er DVD Box Set 1 15?

Hvad er en cd lavet af?

En CD-rom består af flere lag. Størstedelen (bunden) af CD'en er støbt i Polykarbonat. Herefter belægges overfladen med enten en speciel farve (CD-R) eller film (CD-RW) som kan styre hvor laseren lys kan passere igennem. Dernæst lægges der et lag reflektivt materiale, typisk af aluminium, guld eller sølv.

Hvad er en cd-rom?

Cd-rom, compact disc with read-only memory, plade til lagring og distribution af digitale data. En cd-rom er, i modsætning til andre computerlagringsmedier, karakteriseret ved, at den kun kan benyttes til aflæsning af allerede indlagte data og altså ikke til lagring af en brugers egne data.

Hvad betyder RW?

Rw-værdien målt i laboratorium benævnes Rw, mens den lyd- isolation, vinduet yder i et aktu- elt byggeri, feltværdien, benæv- nes R'w. Feltværdien angives altså med en apostrof. Begge størrelser har enheden dB. Man vil ofte opnå en lidt dårligere ly- disolation ved måling i byggeriet end ved måling i laboratoriet.

Hvornår kom cd-rom?

Cd-skiven kom på markedet i 1982, og selve premieren var 1. oktober 1982, hvor Billy Joels album “52nd Street” .

Hvilken type affald er cd?

Film og musik som virker kan afleveres til genbrug. Defekte skiver kan du smide i skraldespanden derhjemme. Emballagen skal afleveres i “Hård plast”.

Er cd er plastik affald?

CD'er og DVD'er består næsten udelukkende af polykarbonat-plastik (kode 7), som har en høj genbrugsværdi. De indeholder også Bisphenol-A, og derfor er det en god ide at sørge for, at de ikke bliver afbrændt eller ender på lossepladsen.

Hvad er dvd en forkortelse af?

Dvd er et digitalt, optisk lagermedie til film, programmer eller data. Oprindeligt var det forkortet som DVD, men efter optagelse som navneord i retskrivningsordbogen, bliver det også stavet dvd. Det engelske ord DVD var oprindeligt en forkortelse for digital video disc.

Hvad koster lydisolerede vinduer?

Rude (10 mm glas og 6 mm glas med et mellemrum på 20 mm mellem lagene) med en lyddæmpende effekt på 38 dB. Pris: ca. 3.000 kr.

Hvad er et Russervindue?

Et russervindue er kort fortalt et dobbeltvindue, hvor to vinduer er bygget sammen til ét. Idéen til russervinduet blev født af den italienske arkitekt Bartolomeo Rastrelli i 1754 i forbindelse med tegningen af Vinterpaladset i Skt. Petersborg.

Er CD plastaffald?

01 Cd'er og dvd'er VHS-bånd er også af plast og skal i denne container. Coveret fra dvd'er og cd'er skal også afleveres her. Men der må ikke komme poser og papkartoner i containeren.

Hvor skal cder smides ud?

Hvor skal det hen? Vi kan i dag desværre ikke genbruge hverken CD'er eller DVD'er, så dem kan du aflevere i din beholder til Restaffald eller på genbrugspladsen som Småt brændbart. Du kan også aflevere Cd'er og DVD'er til vores genbrugsbutikker, så andre kan få glæde af dem.

Hvordan sorteres cder?

Afleveres på genbrugsstationen som ' Småt brændbart '. Småt brændbart er det, der ikke kan genanvendes. Husk at sortere dit affald.

Er DVD HD?

HD DVD er et format til digital lagring af blandt andet high-definition video, ligesom Blu-ray. HD DVD disken har samme størrelse som en cd/dvd, men kan lagre 15 GB, og er derfor oplagt til brug ved film i High Definition. Formatet konkurrerede med Blu-ray om at blive afløseren for dvd indtil Blu-ray vandt den 19.

Er DVD Box Set 1 15?

1499 kr. Sam (Jared Padalecki) og Dean (Jensen Ackles) tilbringer deres liv på landevejen, hvor de kæmper mod enhver form for overnaturlig trussel....Supernatural - Sæson 1-15 (86 disc)
FormatDolby Digital 5.1
UnderteksterDansk Finsk Norsk Svensk
GenreEventyr Drama TV-serie Boks
FormaterDVD
OrginaltitelSupernatural