Table of Contents:

  1. Hvor mange HK har en John Deere 8R?
  2. Hvem ejer John Deere?
  3. Hvem lavede John Deere?
  4. Hvad vejer en John Deere 8R?
  5. Hvor stammer John Deer fra?
  6. Hvem ejer Semler Agro?
  7. Hvornår blev den første traktor lavet?
  8. Hvad koster traktor?
  9. Hvad betyder Semler?

Hvor mange HK har en John Deere 8R?

8R serien
ModelSlagvolumen (l)Maks ydelse med IPM (ECE-R120) hk (kW)
8R 340Slagvolumen (l) 9,0Maks ydelse med IPM (ECE-R120) hk (kW) 388 (285)
8R 370Slagvolumen (l) 9,0Maks ydelse med IPM (ECE-R120) hk (kW) 420 (309)
8R 410Slagvolumen (l) 9,0Maks ydelse med IPM (ECE-R120) hk (kW) 458 (337)

Hvem ejer John Deere?

Semler Gruppen har stiftet et nyt Agro-selskab, som fremover skal repræsentere John Deere. Semler Gruppen A/S, der importerer blandt andet VW og Audi, går nu ind i landbrug. Gruppen har stiftet et nyt datterselskab, Semler Agro Holding A/S, der køber alle aktierne i Mejlby & Vilsgaard A/S.

Hvem lavede John Deere?

John Deere Charles Henry Deere Deere & Company/Stiftere

Hvad vejer en John Deere 8R?

Denne flotte John Deere-legetraktor trækkes med et kædetræk fra pedalerne til hjulene. Hjulene er i øvrigt udarbejdet, så de støjer mindst muligt. Det er muligt at tilkoble alverdens udstyr på denne traktor, da der er kobling til tilbehør både for og bag. Traktoren måler 108 x 63 x 51 cm og vejer 10,2 kg.

Hvor stammer John Deer fra?

Plovens oprindelse. Da boblen i den amerikanske økonomi brast i 1830'erne, drog John Deere mod vest, og kort efter fulgte hans kone og fem børn. Deere var en etableret smed i Vermont, men han måtte starte forfra i sit nye hjem i Illinois.

Hvem ejer Semler Agro?

Semler Agro er som sagt en del af Semler-koncernen, der importerer VW, Audi, Seat, Skoda og Porsche i Danmark. Bilkoncernen er landets største, og den er ejet af de tre ejerfamilier Christiansen, Mourier og Nielsen, der ikke længere er involveret i den daglige drift.

Hvornår blev den første traktor lavet?

Traktorens historie 1856: Traktorens forløber, "damplokomobilet" bliver opfundet i England. Det er den første maskine, som kan trække både sig selv og andet udstyr. Derfor kaldes den traction engine, heraf "tractor". 1892 John Froelich (), USA konstruerer den første brugbare traktor med forbrændingsmotor.

Hvad koster traktor?

En traktor med tilladt totalvægt på 10.000 kg koster ca. 3200 kr./år, da den følger taksterne for lastbiler som ikke betaler vejbenyttelsesafgift, hvorimod en traktor med 4.000 kg totalvægt koster 6.240 kr. da den følger taksterne for varebiler.

Hvad betyder Semler?

Semler Gruppen er Danmarks største bilaktør og landbrugets sikre samarbejdspartner. Semler Gruppen dækker over alle koncernens forretningsområder, blandt andet import af stærke bilmærker og landbrugsmaskiner, detailforretning og innovative mobilitetsløsninger.