Table of Contents:

  1. Hvad symboliserer den lilla farve?
  2. Hvad betyder farverne på kortet?
  3. Hvad består Farven lilla af?
  4. Hvad er farven brun?
  5. Hvad er en sort?
  6. Hvad betyder et orange land?

Hvad symboliserer den lilla farve?

Lilla kombinerer stabiliteten fra den blå farve og energien fra den røde. Gennem tiderne, har lilla altid været forbundet med royalitet, adelighed og prestige. Farven lilla kan symbolisere mystik, magi, magt og luksus.

Hvad betyder farverne på kortet?

Farven sort er altid faste ting som huse, veje, stier, hegn, sten osv. Farven blå er alt med vand som søer, moser, grøfter osv. Farven brun er højdeforskelle som bakker, lavninger, huller, gravhøje, skrænter osv. Farven hvid er skovområder, hvor træerne står med stort mellemrum.

Hvad består Farven lilla af?

For at få en lilla blanding, skal man blot blande blå og rød farve. Man kan også tydeligt se hvilke farver giver lilla, når man kigger på farvecirklen. Her kan man nemlig se de tre primærfarver i midten, rød, gul og blå, som omkranses af sekundærfarverne.

Hvad er farven brun?

I farvepsykologi omtales farven brun som ærlig, ægte og oprigtig. Den relaterer til de hårdtarbejdende, flittige og pålidelige, med begge fødder plantet solidt på jorden. Brun er sensuel, følsom og varm, og giver én en følelse af ro og komfort. Det er en praktisk og fornuftig farve, som indikerer sund fornuft.

Hvad er en sort?

Sort står for natten, skræk, ulykke, tilintetgørelse, død, mismod, tungsind og alvor. Siden Alexander den Stores død 323 f.Kr. har sort været sorgens farve i Vesten. I kristendommen er sort udtryk for andagt, syndsbevidsthed, anger, bod, forsagelse, men også et løfte om kommende opstandelse.

Hvad betyder et orange land?

Hvis dit rejsemål er gult, skal du være ekstra forsigtig og være opmærksom på din personlige sikkerhed og huske at holde dig opdateret. Hvis dit rejsemål er orange, bør du overveje om rejsen er nødvendig. Vi fraråder alle ikke-nødvendige rejser, når risiciene forbundet med rejsen kan være alvorlige.