Table of Contents:

 1. Hvad betyder blå prik på iPhone?
 2. Hvorfor er nogle beskeder grønne og andre blå?
 3. Hvad er forskel på sms og iMessage?
 4. Hvad betyder Leveret iMessage?
 5. Hvad betyder symbolerne på telefonen?
 6. Hvad betyder symbolerne på iPhone?
 7. Hvad betyder grøn sms iPhone?
 8. Hvorfor er mine sms beskeder grønne?
 9. Hvordan sender man sms i stedet for iMessage?
 10. Hvad koster det at bruge iMessage?
 11. Hvorfor bliver min iMessage ikke leveret?
 12. Er iMessage læst?
 13. Hvad betyder stregerne på iPhone?
 14. Hvad betyder de små ikoner på iPhone?

Hvad betyder blå prik på iPhone?

Hvis du kan se blå, grøn, rød eller lilla på statuslinjen Her kan du se, hvad de enkelte farver betyder: Din iPhone bruger Dubler skærm, eller en app bruger din lokalitet aktivt. Din iPhone optager lyd eller din skærm. Din iPhone bruger SharePlay til at dele indhold.

Hvorfor er nogle beskeder grønne og andre blå?

Hvis du kommunikerer mellem to Apple-enheder med iMessage aktiveret, ser du blå meddelelser. Hvis du kommunikerer med en enhed, der ikke bruger iMessage - som en Android-telefon eller en iPhone, der ikke har iMessage tændt - vil du se grønne beskeder.

Hvad er forskel på sms og iMessage?

iMessage bruges til at sende beskeder på iPhones. iMessage-beskeder der bliver sendt mellem iPhones bruger data, og bliver ikke takseret som sms-/mms-beskeder. Beskeder fra iMessage til Android-mobiler bliver sendt som normale sms-/mms-beskeder.

Hvad betyder Leveret iMessage?

Dette indikerer, at din besked er ved at blive sendt. Hvis dette fortsætter i en længere periode, bør du sikre dig, at din enhed har forbindelse til internettet. Dette indikerer, at din besked er sendt til Signal-tjenesten.

Hvad betyder symbolerne på telefonen?

Statusbjælken øverst på skærmbilledet indeholder ikoner, som hjælper dig med at overvåge din telefon. Ikoner på venstre side informerer dig om apps, f. eks. nye meddelelser eller downloads.

Hvad betyder symbolerne på iPhone?

Symbolerne på statuslinjen øverst på skærmen giver oplysninger om iPhone. På en iPhone med Face ID er der yderligere symboler på statuslinjen øverst i Kontrolcenter. Bemærk: Hvis du slår en fokusfunktion til, vises symbolet for den på statuslinjen. Se Slå en fokusfunktion til eller fra på iPhone.

Hvad betyder grøn sms iPhone?

Der vises en grøn taleboble At iMessage er slået fra på din eller modtagerens enhed. Du kan kontrollere, om iMessage er slået til på din enhed under Indstillinger > Beskeder > iMessage. At iMessage er midlertidigt utilgængelig på din eller modtagerens enhed.

Hvorfor er mine sms beskeder grønne?

Sms/mms krypteres ikke og vises i grønne tekstbobler på din enhed. Hvis du vil sende sms/mms-beskeder på en iPhone, skal du have et sms-abonnement. Kontakt din mobiloperatør for at få flere oplysninger.

Hvordan sender man sms i stedet for iMessage?

Skift fra Apples iMessage til Androids Beskeder for at få sms-beskeder på din nye Android-telefon....Slå iMessage fra
 1. Gå til Indstillinger på din iPhone.
 2. Tryk på Beskeder.
 3. Slå iMessage Fra.

Hvad koster det at bruge iMessage?

Via iMessage på en iPhone kan man sende beskeder, tekst, videoer eller dokumenter gratis imellem Apple-produkter over Wifi eller mobilnetværket.

Hvorfor bliver min iMessage ikke leveret?

Dette kan have flere årsager: At personen, som du sendte beskeden til, ikke har en Apple-enhed. At iMessage er slået fra på din eller modtagerens enhed. Du kan kontrollere, om iMessage er slået til på din enhed under Indstillinger > Beskeder > iMessage.

Er iMessage læst?

I Beskeder på din Mac skal du vælge Beskeder > Indstillinger og derefter klikke på iMessage. I vinduet Indstillinger skal du vælge “Send kvitteringer for læste beskeder”.

Hvad betyder stregerne på iPhone?

Signalstyrke på to mobilnetværk På modeller med dobbelt-SIM viser den øverste række streger signalstyrken på den linje, du bruger til mobildata. Den nederste række viser signalstyrken på den anden linje. Hvis der ikke er noget signal, står der “Ingen tjeneste”.

Hvad betyder de små ikoner på iPhone?

Signal Viser om du er inden for rækkevidde at mobilnetværket så du kan foretage og modtage opkald. Jo flere streger desto stærkere signal. Hvis der ikke er signal, er stregerne erstattet med teksten "Ingen tjeneste".