Table of Contents:

  1. Hvad står 666 for?
  2. Hvad er djævlens tal?
  3. Hvad er Guds tal?
  4. Hvor kommer 666 fra?
  5. Hvad betyder 2 tal?

Hvad står 666 for?

Andre tatoveringer, der flittigt benyttes i Hells Angels, er tallene 666 og 81, hvor sidstnævnte repræsenterer det ottende og det første bogstav i alfabetet, nemlig H og A - altså en forkortelse for Hells Angels.

Hvad er djævlens tal?

Dyrets Tal (666) stammer fra Johannes' Åbenbaring, hvor det er et tal / en kode for Dyrets navn.

Hvad er Guds tal?

Grækerne anså syv som tallet for fuldstændighed og totalitet (til syvende og sidst). Buddhismen nævner 7 forskellige himle, jøderne anså 7-tallet for udvalgt, hvoraf man har den 7-armede lysestage. Også i Kina har syvtallet spillet en rolle.

Hvor kommer 666 fra?

Den, der har forstand, må regne på dyrets tal, for det er et mennesketal. Dets tal er 666" (i enkelte håndskrifter forekommer tallet 616). Generelt antages det, at tallet hentyder til kejser Nero, da den numeriske værdi af de hebraiske bogstaver for Caesar Neron (NRWN QSR) netop bliver 666.

Hvad betyder 2 tal?

2 tallet – personlighed De er sensitive, sanselige og kropslige og passionerede. De bliver nemt forelskede men kan også blive for afhængig af deres partner eller idealisere dem på en urealistisk måde. De er livsnydere og æstetikere som stortrives i smukke omgivelser der nærer dem.