Table of Contents:

 1. Hvordan får man venner på Discord?
 2. Hvordan bruges Discord?
 3. Hvor gammel skal man være for at bruge Discord?
 4. Hvor gammel Discord?
 5. Hvad betyder inaktiv på Discord?
 6. Hvad koster Discord?
 7. Hvor gammel skal man være for at have F3?
 8. Hvem har lavet Discord?
 9. Hvor gammel skal man være til TikTok?
 10. Hvor meget koster Discord nitro?
 11. Hvordan tjener Discord penge?
 12. Hvordan installerer man Discord?

Hvordan får man venner på Discord?

Processen for at tilføje en ven er simpel. Klik på "Tilføj Ven" knappen i toppen og du vil se følgende skærm: Der er 2 dele af dine vens DiscordTag: Brugernavn.

Hvordan bruges Discord?

I Discord kan du både lave dine egne servere, men du kan også finde offentlige og private servere, som du kan benytte. I venstre margin af appen kan du trykke på et logo, der er formet som et plus. Her kan du trykke enten “create a server” eller “join a server”.

Hvor gammel skal man være for at bruge Discord?

Hvis du vil bruge Skype i forbindelse med gaming, vil jeg foreslå at du prøver appen Discord i stedet. Der er en aldersgrænse på 12 år, og det bruges af rigtig mange unge mennesker.

Hvor gammel Discord?

Du skal være 12 år for at bruge Discord.

Hvad betyder inaktiv på Discord?

Inaktiv status i Discord betyder, at brugeren har været inaktiv i et stykke tid, selvom appen stadig er åben på deres enhed. Hvis din nuværende tilstand er indstillet til Aktiv, ændres den automatisk til Inaktiv efter cirka 5 minutters inaktivitet.

Hvad koster Discord?

Discord er en gratis Voice over IP-applikation designet til gamere. Den specialiserer sig i tekst-, billed-, video- og lydkommunikation. Discord findes på Windows, MacOS, Android, iOS, Linux og i internetbrowsere. I december 2017 havde Discord omkring 87 millioner brugere og i maj 2018 omkring 130 millioner brugere.

Hvor gammel skal man være for at have F3?

F3 er en social netværkstjeneste, hvor man anonymt kan stille spørgsmål og sende beskeder til hinanden. Aldersgrænsen på F3 er 13 år.

Hvem har lavet Discord?

Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen. Discord er en gratis Voice over IP-applikation designet til gamere. Den specialiserer sig i tekst-, billed-, video- og lydkommunikation.

Hvor gammel skal man være til TikTok?

Man skal være 13 år for at måtte oprette en profil på TikTok, men mange brugere er under 13 år. Det kan være svært at vide, at der er et alderskrav, for man bliver ikke spurgt om sin alder, når man opretter en profil. Hos Red Barnet anbefaler vi ikke, at man har en profil, hvis man er under 13 år.

Hvor meget koster Discord nitro?

Nitro er en abonnementsbaseret funktion. Dette betyder, at når du tilmelder dig, så har du to muligheder: betal $4.99/$9.99 USD per måned eller $49.99/$99.99 per år (whoa, det er ligesom at få to måneder gratis, ligesom vi snakkede om tidligere!?) for at booste din konto med Nitro.

Hvordan tjener Discord penge?

Discord partner er for Twitch-broadcastere, Mixer-broadcastere, YouTubere, Reddit-samfundet eller non-profit organisationer. Ved at have dette kan man få nogle fordele til Discord, som gratis Discord Nitro, personligt discord.

Hvordan installerer man Discord?

Mac-OS
 1. For at downloade skrivebordsappen for MacOS, gå først til Downloadsiden.
 2. Klik på Download Nu knappen.
 3. Åbn Discord.dmg.
 4. Træk Discord logoet og læg den i Applikationsmappen.
 5. For at downloade skrivebordsklienten til Windows, gå først til Download siden.
 6. Klik på Download Nu kappen.
 7. Åbn DiscordSetup.exe.