Table of Contents:

 1. Hvor høj skal en port være?
 2. Hvad koster en port?
 3. Hvad koster en automatisk garageport?
 4. Hvilken garageport er bedst?
 5. Hvordan bygger man en garageport?
 6. Hvad vejer en ledhejseport?
 7. Hvad koster en vippeport?
 8. Hvad koster en ledhejseport?
 9. Hvor stor er en dobbelt carport?
 10. Hvor meget plads kræver en bil?
 11. Hvad vejer en garageport?
 12. Hvad koster en skydeport?
 13. Hvor bred skal en garage til 2 biler være?
 14. Hvor bred bør en dobbelt garage være?
 15. Hvor mange m2 fylder en bil?

Hvor høj skal en port være?

Som minimum bør din garageport og åbning til garagen være 2,5 meter bred og 2,25 meter høj, hvis du har en almindelig bil og problemfrit vil kunne køre igennem uden at støde på med sidespejlet. Skal du bygge ny garage, bør du dog lave åbningen minimum 2,75 meter bred og 2,5 meter høj, så den passer til de fleste biler.

Hvad koster en port?

Lidt afhængig af montageforhold og dine ønsker om udstyr (farve, vinduer osv.) koster det for en normal størrelse garageport (2,4 x 2,1m) ca. Kr. 12 – 14.000, - inklusiv moms.

Hvad koster en automatisk garageport?

Automatisk garageport og elektrisk garageport fra kr. 10.995,- alt inkl.

Hvilken garageport er bedst?

Ønsker du at holde uønskede gæster ude af din garage, så er NASSAU Garageporte blandt markedets mest sikre, når det kommer til at holde uønskede gæster ude af din garage....Woodgrain – Den autentiske garageport
 • Antracitgrå – RAL7016.
 • Chokoladebrun RAL8016.
 • Dybsort – RAL9005.
 • Hvid – 9010.
 • Eller i en valgfri RAL farve.

Hvordan bygger man en garageport?

Hængselled skal skrues fast på den bærende stolpe og dørens ramme. Når den er monteret på stolpe er det bare at måle hvor stor porten skal være for at passe ind i facadens hul. Lav portens ramme lidt smallere (10-15 mm.) end hullet, så der er plads til lidt skæve stolper.

Hvad vejer en ledhejseport?

Med manuel betjening kræves en del kræfter for at åbne og lukke porten – det er nemlig ikke ualmindeligt at den vejer mellem 40 og 80 kg.

Hvad koster en vippeport?

ledhejseport/vippeport. Prisen gælder kun for brofaste øer. 4.400,00 /stk. Manuel betjening.

Hvad koster en ledhejseport?

Ledhejseporte leveres til hele Danmark | Priser fra kr. 10.995,- alt inkl.

Hvor stor er en dobbelt carport?

Dobbeltgarager er garager som har plads til 2 biler og eventuelt opbevaring eller loft. Vores dobbeltgarager begynder med bredden 560 cm, og fortsætter traditionelt med bredden 6 cm.

Hvor meget plads kræver en bil?

En carport til én bil bør være ca. 3 meter i bredden, såfremt der er plads på begge sider. Hvis carporten står mere indelukket skal den være ca. 4 meter.

Hvad vejer en garageport?

Med manuel betjening kræves en del kræfter for at åbne og lukke porten – det er nemlig ikke ualmindeligt at den vejer mellem 40 og 80 kg. En garageport med automatisk betjening vil typisk også lukke automatisk igen efter at have været åbnet, så du ikke glemmer det.

Hvad koster en skydeport?

2D Panelhegns Skydeporte – Sort Fra 27.839 kr.

Hvor bred skal en garage til 2 biler være?

Sådan en krabat måler nok 5 meter på langs og to meter i bredden, og skal du kunne stige ind og ud af bilen inde i garagen, skal din garage være mindst seks meter bred. Dermed er der to meters bevægelighed på hver side af bilerne.

Hvor bred bør en dobbelt garage være?

Vi anbefaler minimum 620 cm i bredde og længde, hvis du har plads på grunden. Det giver dig bedre plads rund om bilen, end den mindste på 560cm, samt en nemmere ind- og udkørsel.

Hvor mange m2 fylder en bil?

En mindre garage, der kun skal have plads til en enkelt bil, skal være omkring 40 m2, mens en dobbelt garage fylder minimum 50 m2.