Table of Contents:

 1. Hvordan ser det syriske flag ud?
 2. Hvilket lands flag består af to trekanter?
 3. Hvad repræsenterer Afrikas frihed på Ghanas flag?
 4. Hvordan ser det arabiske flag ud?
 5. Hvad hedder det syriske flag?
 6. Hvordan ser Egyptens flag ud?
 7. Hvordan ser det thailandske flag ud?
 8. Hvordan ser det belgiske flag ud?
 9. Hvilket land har 6 farver i deres flag?
 10. Hvilke lande er der i Afrika?
 11. Hvilket flag er gult og rødt?
 12. Hvad er Ghanas National dyr?

Hvordan ser det syriske flag ud?

De to grønne stjerner repræsenterer Ægypten og Syrien, de to deltagende nationer i Forenede Arabiske Republik. Grøn symboliserer Rashiduns eller Fatmids, hvid symboliserer Ummayyadernes, sort symboliserer Abbadis, og rød symboliserer martyrernes blod.

Hvilket lands flag består af to trekanter?

Østtimors flag består af en rød dug hvorpå der ud for stangsiden er placeret en gul trekant og ovenpå denne igen en sort trekant.

Hvad repræsenterer Afrikas frihed på Ghanas flag?

Ghana - nationalflag, Flaget blev hejst officielt første gang i 1957 og indeholder de panafrikanske farver, rød, gul og grøn. Den sorte stjerne symboliserer Afrikas frihed. Flagets forbillede er Etiopiens flag, og farverne er det ledende ghanesiske politiske partis farver.

Hvordan ser det arabiske flag ud?

Flaget består af de panarabiske farver rød, grøn, hvid og sort, som symboliserer arabisk enhed. I tillæg har farverne følgende betydninger: grøn: frugtbarhed. hvid: neutralitet.

Hvad hedder det syriske flag?

Syrien - nationalflag, Syriens nuværende flag blev hejst officielt i 1980. Det indeholder de panarabiske farver, rød, grøn, hvid og sort, og skal symbolisere arabisk enhed; de to stjerner repræsenterer Den Forenede Arabiske Republik, som Syrien indgik i sammen med Egypten 1958-61.

Hvordan ser Egyptens flag ud?

Egyptens flag har en hvid stribe i midten en rød stribe foroven og en sort nederst. Der sidder en ørn i midten af flaget. Denne artikel om flag eller vexillologi er en spire som bør udbygges.

Hvordan ser det thailandske flag ud?

Thailands flag har fem horisontale striber med farverne rød, hvid og blå. Den blå stribe er dobbelt så tyk i forhold til de 4 andre striber. Dette flag blev indført d. 28.

Hvordan ser det belgiske flag ud?

Belgiens flag indeholder tre lige brede vertikale striber, sort (venstre), gult (midten) og rødt (højre). Det er inspireret af det franske flag. Farverne er hentet fra Hertugdømmet Brabants våbenfarver, som er en gul løve med rød tunge og røde klør på sort felt.

Hvilket land har 6 farver i deres flag?

Sydafrika - nationalflag, Flaget blev antaget officielt i 1994. Det er enestående ved at have seks ligevægtige grundfarver, men ingen af dem har en egen symbolsk værdi. Flaget skal fremme landets enhed, idet alle befolkningsgrupper er repræsenteret i de seks farver.

Hvilke lande er der i Afrika?

Afrika
 • Algeriet. Angola. Benin. Botswana. Burkina Faso. Burundi. Cameroun. Centralafrikanske Republik. Comorerne. Congo (Demokratisk) Congo (Republikken) Djibouti. ...
 • Liberia. Libyen. Madagaskar. Malawi. Mali. Marokko. Mauretanien. Mauritius. Mocambique. Namibia. Niger. Nigeria. ...
 • Togo. Tunesien. Uganda. Vestsahara. Zambia. Zimbabwe. Ækvatorial Guinea.

Hvilket flag er gult og rødt?

Flaget kombinerer Dannebrogs røde farve med den gule farve i det svenske flag, som også er Skånes våbenfarver. Den svensktalende befolkningsgruppe i Finland benytter et lignende flag.

Hvad er Ghanas National dyr?

Våbenskjoldet holdes af to gyldne ørne, med sorte stjerner med bånd i nationalfarverne, som hænger rundt om halsen. De står på et bånd med Ghanas nationale motto: "Freedom and Justice" ("Frihed og retfærdighed").