Table of Contents:

 1. Hvor skal jeg skrive Prioritaire?
 2. Hvor kan jeg aflevere min PostNord pakke?
 3. Hvad koster det at sende en pakke anbefalet?
 4. Hvem ringer ?
 5. Hvordan efterlyser man en pakke?
 6. Hvordan mærker man et brev med Prioritaire?
 7. Hvordan afleverer man en pakke?
 8. Hvor kan jeg sende en pakke?
 9. Hvad koster det at sende et anbefalet brev 2021?
 10. Hvordan sender man værdipakke?
 11. Hvorfor ringer PostNord?
 12. Hvorfor ringer PostNord til mig?
 13. Hvem skal efterlyse pakke?

Hvor skal jeg skrive Prioritaire?

Indlevering og mærkning På Breve til Udlandet, Færøerne og Grønland skal du skrivePrioritaire” eller klæbe etiketten ”Prioritaire” på brevets forside. Du kan få etiketter gratis på posthuset. Du kan lægge Breve til udlandet i en af PostNords postkasser eller indlevere dem på posthuset.

Hvor kan jeg aflevere min PostNord pakke?

Typisk er disse pakkeshops placeret inde i større butikker, i supermarkeder, eller hos købmænd. Flere storcentre, især i de større byer, har en afdeling for PostNord. Ellers vil du ofte finde dem inde i butikker som Føtex, Kvickly, Brugsen og flere - de har tit en pakkeshop med PostNord service.

Hvad koster det at sende en pakke anbefalet?

Det er både muligt at sende et anbefalet breve i Danmark og til udlandet. Denne forsendelsesform koster en del mere end en normal forsendelse, da du udover at modtage en kvittering for modtagelsen også kan få forsikret forsendelsen op til en værdi af 1.050 kr. (breve sendt i Danmark) eller 278 kr.

Hvem ringer ?

Post Danmark, Maribo Postbutik.

Hvordan efterlyser man en pakke?

Hvis det drejer sig om bortkomst af en pakke, skal du oplyse:
 1. Pakke nr.
 2. Beskrivelse af udvendig emballering og pakkens udseende.
 3. Beskrivelse af indholdet i pakken.
 4. Kopi af salgsfaktura for pakkens indhold.
 5. Kopi af købsfaktura for pakkens indhold (indkøbspris for varen/varer ekskl.

Hvordan mærker man et brev med Prioritaire?

Mærkning og påtryk. På Breve til Udlandet skal du skrive ”Prioritaire” eller klæbe etiketten ”Prioritaire” på forsendelsens forside. Du kan få etiketter gratis på posthuset.

Hvordan afleverer man en pakke?

Har du en pakke, du skal have sendt? Så er det oplagt at bruge en af de smarte PostNord og PostDanmark indleveringssteder. Her skal du nemlig bare bruge et PostNord pakkelabel, og herefter skal du sådan set bare aflevere pakken ved dit nærmeste PostNord indleveringssted.

Hvor kan jeg sende en pakke?

Alternativt afhængigt af transportør (står på pakkelabel) kan du her finde nærmeste pakkeskop og indleveringssted for din pakke:
 • DAO:
 • Postnord: Find Postnord Pakkeshop.
 • GLS: Find GLS Pakkeshop.
 • BRING: Find BRING Pakkeshop.
 • UPS: Find UPS Pakkeshop.
 • DHL: Find DHL Pakkeshop. Samlet oversigt over alle pakkeshops: Pakkeshop.

Hvad koster det at sende et anbefalet brev 2021?

Vejer de op til 100 gram koster de 22 kroner, 44 kroner op til 250 gram og 66 kroner med en vægt op til 2000 gram. Priser på breve i 2021, der skal sendes til udlandet, Færøerne eller Grønland er 33 kroner, hvis de vejer under 100 gram, 66 kroner under 250 gram og 99 kroner under to kilo.

Hvordan sender man værdipakke?

Du kan på de største posthuse udfylde og købe en Adresselabel til en udlandspakke og tilvælge Værdi. På www.postnord.dk/FindPrisen kan du se hvilke lande, der modtager Værdipakker, og hvor stor værdien må være.

Hvorfor ringer PostNord?

marts flytter vi al vores kundeservice over på vores chat og telefon. Det betyder, at du fra den dag enten kan chatte med os via vores gratis app, 'PostNord', ringe eller skrive til os i vores kontaktformular. Det gør vi fordi vi så kan svare flere, hurtigere, og det giver en mere effektiv og bedre brugeroplevelse.

Hvorfor ringer PostNord til mig?

PostNord som ringede vedr et spørgsmål jeg mailede til dem om en fortoldning, som jeg mente var uberettiget. Kompetent og problemløsning orienteret medarbejder. Telefonen ringe med dette nummer, man tager røret det eneste det ske´ Er man for en optager tone - Det er sku´ dårlig af PostNord.

Hvem skal efterlyse pakke?

Pakken er på vej ud til forbrugeren I denne situation er det dig, der har ansvaret for pakken helt frem til, at forbrugeren modtager pakken. Hvis den går i stykker eller bliver væk undervejs, kan du derfor ikke kræve betaling, hvis ikke du leverer en ny vare.