Table of Contents:

  1. Hvad er en Snapkode?
  2. Hvornår stiger Snapscoren?
  3. Hvordan deler man en snap?
  4. Hvad betyder 💕 på Snapchat?
  5. Hvordan ved man om man er blevet blokeret på Snapchat?

Hvad er en Snapkode?

En Snapkode er en særlig form for billede, du kan scanne med Snapchat for at gøre forskellige ting. Du kan sende og scanne Snapkoder, der tilføjer nye venner, låser op for Filtre og Linser, linker til websites, giver adgang til eksklusivt indhold og meget mere!

Hvornår stiger Snapscoren?

Snapscore – inkl. Der har nemlig været rapporteret flere tilfælde, hvor Snapchattere har oplevet stigninger eller fald i deres score. Journalister og bloggere, der har leget med det, har også oplevet at snaps, der sendes til flere personer samtidig får scoren til at stige mere end blot et enkelt point.

Hvordan deler man en snap?

Sådan gør du Tag dit billede/film som du normalt vil når du snapper. Når du så skal vælge modtager, kan du finde “opret historie”, oppe i højre hjørne. Herefter kan du se at du kan lave en event som kun du og dine venner kan dele indhold til.

Hvad betyder 💕 på Snapchat?

Ifølge en techblog betyder det røde hjerte betyder, at I har været bedste venner i to uger og de to lyserøde hjerter betyder, at I har været bedste venner i hele to måneder.

Hvordan ved man om man er blevet blokeret på Snapchat?

Jeg kan godt forstå, du er lidt forvirret over, hvad der er sket. Når en anden har blokeret en eller fjernet en som ven, vil der netop ske det, som du siger med at snaps'ne står og venter. Ens snaps går nemlig ikke i gennem, hvis man er blevet blokeret, eller man ikke begge to er venner.