Table of Contents:

 1. Hvilken forsikring dækker mobiltelefon?
 2. Hvilken forsikring dækker stjålet telefon?
 3. Er mobiltelefon dækket af indboforsikring?
 4. Hvad dækker Elektronikskade?
 5. Hvornår dækker elektronikforsikring?
 6. Hvad dækker SquareTrade?
 7. Hvad er indbrudstyveri?
 8. Hvilken forsikring dækker tyveri?
 9. Hvad er dækket af indboforsikring?
 10. Hvad betyder elektronikforsikring?
 11. Hvad dækker udvidet elektronikforsikring?
 12. Hvordan dækker en elektronikforsikring?
 13. Hvor ligger Squaretrade?
 14. Hvad er et indbrud?
 15. Hvad er et ran?

Hvilken forsikring dækker mobiltelefon?

Sådan er din telefon forsikret Når du har din indboforsikring hos os, kan du som et tillæg vælge en dækning der hedder Elektronikskade. Den dækker alle funktionsfejl og de uheld, der kan ske med dit elektroniske udstyr, deriblandt husstandens telefoner.

Hvilken forsikring dækker stjålet telefon?

En indboforsikring dækker i langt de fleste tilfælde også ved tyveri. Når du har en udvidet elektronikforsikring, som du køber som tilvalg til indboforsikringen, dækker denne altså hvis din telefon bliver stjålet. Dog skal du være opmærksom på, at telefonen ikke er dækket ved alle tilfælde af tyveri.

Er mobiltelefon dækket af indboforsikring?

Nej, indboforsikringen dækker ikke, hvis du har ødelagt din mobiltelefon. Her skal du supplere med en elektronikforsikring. Den dækker både funktionsfejl i mobilen, samt pludselig skade, hvis du f.

Hvad dækker Elektronikskade?

Udvidet elektronikskade dækker: Pludselig skader på dine elektriske apparater. Funktionsfejl på dine elektriske apparater, hvis mekanisk eller elektronisk svigt betyder, at apparatet ikke kan bruges til sit formål. Forsikringen dækker i 4 år fra købsdatoen af apparatet.

Hvornår dækker elektronikforsikring?

En elektronikforsikring er et tilvalg til indboforsikringen, som dækker funktionsfejl i dit elektroniske udstyr som mobil, tablet og computer. Elektronikforsikringen dækker også pludselige skader, hvis du fx snubler og ødelægger dit fjernsyn eller mobil.

Hvad dækker SquareTrade?

Med en SquareTrade forsikring er din enhed fra første dag forsikret mod alle hverdagens uheld. Vi dækker også mekaniske og elektriske fejl kommet af normalt brug efter fabriksgarantiens er udløbet. (Forsætlig skade, bortkomst og tyveri dækkes ikke).

Hvad er indbrudstyveri?

Politiets definition Politiet definerer et indbrudstyveri som "når gerningsmanden ved opbrydning af døre eller vinduer eller på anden unormal måde skaffer sig adgang til aflukket hus eller rum for at begå tyveri".

Hvilken forsikring dækker tyveri?

En indboforsikring dækker tyveri, som du selv eller andre ser ske. Det er altså det åbenlyse tyveri, hvor der ikke bliver brugt eller truet med vold. I nogle få selskaber er det en betingelse for at kunne få erstatning, at den, der ser tyveriet, råber op – fx "stop tyven" eller "hjælp".

Hvad er dækket af indboforsikring?

Det er indboforsikringen, der giver dig erstatning for ejendele, der bliver stjålet fra din aflåste bolig eller under røveri. Du får også erstattet ejendele, der bliver beskadiget ved brand, hærværk eller vandskade. Indboforsikringen adskiller sig fra husforsikringen, der dækker selve boligen.

Hvad betyder elektronikforsikring?

En elektronikforsikring er et tilvalg til indboforsikringen, som dækker funktionsfejl i dit elektroniske udstyr som mobil, tablet og computer. Elektronikforsikringen dækker også pludselige skader, hvis du fx snubler og ødelægger dit fjernsyn eller mobil.

Hvad dækker udvidet elektronikforsikring?

Udvidet elektronikforsikring dækker fx, hvis du taber kaffe i den bærbare, kameraet ned på klinkerne eller mobilen i opvaskebaljen. Elektronikforsikringen er en tilvalgsdækning til indboforsikringen. Selvrisikoen er som udgangspunkt 1.300 kr.

Hvordan dækker en elektronikforsikring?

Elektronikforsikringen dækker pludselige skader, færdselsskader og funktionsfejl. Funktionsfejl er dækket de første 4 år. Vi sørger for, at dine ting bliver repareret eller erstattet til tingenes nyværdi de første 2 år. Herefter vil dine ting stadig være dækket, blot med en afskrivning afhængig af tingens alder.

Hvor ligger Squaretrade?

Vores prisbelønnede kundeservice er baseret i Berlin og Jönköping, hvor 100+ specialister hjælper os med at yde den bedst mulige service, og takket være vores paneuropæiske logistiknetværk har vores kunder adgang til at gøre brug af den hurtigste reparations- og udskiftningsservice i Europa.

Hvad er et indbrud?

Politiets definition. Politiet definerer et indbrudstyveri som "når gerningsmanden ved opbrydning af døre eller vinduer eller på anden unormal måde skaffer sig adgang til aflukket hus eller rum for at begå tyveri".

Hvad er et ran?

Ran, ulovlig tilegnelse af løsøre, der befinder sig i en anden persons varetægt. I middelalderens landskabslove skelnede man mellem ran og tyveri. Ran adskilte sig fra tyveri ved at blive foretaget åbenlyst, mens tyveri blev begået hemmeligt.