Table of Contents:

 1. Hvad er en båtnakke?
 2. Hvad er en pistol?
 3. Hvad betyder uskik?
 4. Hvad betyder Stik piben ind?
 5. Hvad består pistol af?
 6. Hvor kommer ordet pistol fra?
 7. Hvad er en munding?
 8. Hvad betyder uskikket?
 9. Hvad er der inde i en pistol?
 10. Hvad hedder delene på en pistol?
 11. Hvem opfandt pistol?

Hvad er en båtnakke?

'Båtnakke (navneord),' er en person, man finder dum eller irriterende. Ordets historie: Kendt fra 1993 af uvis oprindelse, muligvis påvirket af amerikansk engelsk buttneck '(person med) fed hals', dannet af butt 'røv' og neck 'hals'.

Hvad er en pistol?

En pistol (fra tjekkisk: pistol, 'rør') er et håndvåben, der normalt betjenes med én hånd, i modsætning til f. eks. et gevær.

Hvad betyder uskik?

unschik; sml. u- 7.2 og uskikkelig) 1) † tilstand, der er præget af mangel paa orden, system, passende indretning olgn.; uorden; forvirring. Moth.

Hvad betyder Stik piben ind?

Det er let at glide fra hinanden, hvis vi kun hører os selv snakke, og nogle gange skal man holde snakketøjet i ro for at lære noget af andre. Så stik piben ind, og lad os sammen lytte mere til hinanden – også til dem, vi måske ikke er enige med. Det kan jo være, at du ender med at lære noget.

Hvad består pistol af?

Flere kunder har efterspurgt muligheden for mere hakket kød og færre ben. Derfor vil vi fra nu af tilbyde “pistoler.” En pistol indeholder det samme som et almindelig kvart dyr med undtagelse af bovstegene, tykkam, spidsbryst, tværreb og suppeben.

Hvor kommer ordet pistol fra?

Ordet pistol kommer af tysk Pistole, vist af tjekkisk píšt'ala 'fløjte, håndskydevåben', af pískat '(at) fløjte', lydefterlignende. Pistolen har været kendt siden 1400-t. og var indtil midten af 1800-t.

Hvad er en munding?

Munding har mere end én betydning, afhængigt af sammenhængen. udmunding, sted, sæde, Se alle synonymer nedenfor.

Hvad betyder uskikket?

) som ikke passer til et vist formaal, svarer til visse betingelser ell. fordringer; uegnet; ubekvem.

Hvad er der inde i en pistol?

Pistolen adskiller sig fra revolveren ved, at patronerne er placeret i et magasin, og at der er flere mekaniske elementer i forbindelse med skudafgivelsen. En halvautomatisk pistol fungerer på den måde, at når skytten trykker på aftrækkeren, vil en spændt fjeder drive slagstiften ud mod patronen.

Hvad hedder delene på en pistol?

 • Aftrækker.
 • Flash hider.
 • Cylinder.
 • Cylinderhoveder.
 • Diverse dele.
 • Eletriske dele.
 • Mosfet / ASCU eletroniskstyring.
 • Fjederstyr.

Hvem opfandt pistol?

Pistolfirearm Krudtet blev opfundet af kineserne i 800-tallet, og det var også i Kina, at man opfandt de første bærbare skydevåben.