Table of Contents:

  1. Hvad sker der hvis man drikker for gammel juice?
  2. Hvor lang tid kan en appelsinjuice holde sig?
  3. Hvor længe kan friskpresset citronsaft holde sig?
  4. Kan Slowjuice fryses?
  5. Hvor lang tid kan citronsaft holde sig?
  6. Kan æblejuice blive for gammelt?
  7. Kan æblemost blive for gammelt?

Hvad sker der hvis man drikker for gammel juice?

At drikke juice fra en karton, hvor man ikke kan se igennem, kan give mavekneb, hvis det viser sig, at der gemmer sig svamp derinde. - Sådan en slurk er den sikre vej til opkast og diarré, lyder det fra sygdomskoordinatoren.

Hvor lang tid kan en appelsinjuice holde sig?

Når du har åbnet for juicen, skal du komme den i køleskabet. Når appelsinjuice er åbnet, kan den holde sig cirka 5 dage i køleskabet.

Hvor længe kan friskpresset citronsaft holde sig?

Da den ikke indeholder konserveringsmidler, er holdbarheden kortere. En åben flaske skal opbevares som en frisk madvare i køleskabet, og holder i ca. 1-2 uger efter åbning.

Kan Slowjuice fryses?

Et lille tip, når du juicer til mange dage Så sætter jeg 2-3 liter på køl og måske en enkelt i fryseren. Slowjuice kan holde sig 3-5 dage, hvor en almindelig saftcentrifuge kun holder et døgns tid.

Hvor lang tid kan citronsaft holde sig?

Du kan også lægge citroner i køleskabet. Så kan de holde sig i længere tid, cirka 21 dage. Du kan presse citronsaften ud af citronen og komme citronsaften i fryseren.

Kan æblejuice blive for gammelt?

Hvis der er skrevet antal dage efter teksten 'holdbarhed efter åbning' på din juiceflaske eller -karton, er der ikke noget at gøre: Juicen skal smides ud. Holdbarhed for juice i en åbnet karton vil typisk være fire-fem dage, men når du ikke at drikke den, er der en løsning. Juice kan nemlig fryses ned.

Kan æblemost blive for gammelt?

Det kan kun blive giftigt, hvis der kommer mug på overfladen af cideren, så skal du kassere den, eller hvis du har brugt rådne æbler til tilblivelsen af æblemost.