Table of Contents:

 1. Hvad koster Frederikssunds broen?
 2. Kan man køre over den gamle Storstrømsbro?
 3. Hvem må køre over Kronprins Frederiks Bro?
 4. Hvornår går broen op i Frederikssund?
 5. Hvornår bliver Frederikssund broen gratis?
 6. Er Kronprinsesse Marys Bro gratis?
 7. Hvor mange biler kører over Kronprinsesse Marys Bro?
 8. Hvornår er den nye Storstrømsbro færdig?
 9. Hvad koster det at køre over kronprinsesse Marys bro?
 10. Kan man gå over kronprinsesse Marys bro?
 11. Hvornår bliver det gratis at køre over Kronprinsesse Marys Bro?

Hvad koster Frederikssunds broen?

Som den første vej i Danmark bortset fra Storebæltsforbindelsen skal bilisterne betale for at køre over Kronprinsesse Marys Bro ved Frederikssund. 14 kr. koster hver tur over broen for en personbil eller varevogn. Lastbiler og busser betaler 41 kr., mens motorcykler (under 400 kg) kører gratis over.

Kan man køre over den gamle Storstrømsbro?

Den gamle Storstrømsbro er åben Når den nye Storstrømsbro står klar, begynder arbejdet med rive den gamle bro ned. Indtil da vil den gamle bro fortsat være åben for trafik.

Hvem må køre over Kronprins Frederiks Bro?

Lastbiler over 3,5 ton er forment adgang over Kronprins Frederiks Bro ved Frederikssund. Vejdirektoratets trafiktællinger viser dog, at omkring 150 lastbiler alligevel krydser broen hver dag. Den tunge trafik skal uden om Frederikssund, og derfor er det ulovligt for tunge lastbiler at passere broen.

Hvornår går broen op i Frederikssund?

JanFrb
Mandag – torsdag9:00-14:309:00-17:30
Fredag9:00-16:309:00-17:30
Lør-, søn- og helligdage8:00-16:307:30-17:30
JulAug

Hvornår bliver Frederikssund broen gratis?

Kronprinsesse Marys Bro ved Frederikssund har haft 'bompenge' siden åbningen for to år siden. Men fra 1. januar 2022 bliver det gratis at passere højbroen over Roskilde Fjord.

Er Kronprinsesse Marys Bro gratis?

Ved årsskiftet blev det gratis at benytte Kronprinsesse Marys Bro. Derfor skal Vejdirektoratet nu nedtage de skilte, der henviser til betalingsvej. For at nedtage skiltene er det nødvendigt at spærre Kronprinsesse Marys Bro i først den ene kørselsretning og dernæst i den anden kørselsretning.

Hvor mange biler kører over Kronprinsesse Marys Bro?

Og selvom de nye trafiktal altså er gode nyheder for Kronprinsesse Marys Bro, så er der stadig et stykke vej til de 7.100 køretøjer, man forventer vil passere broen dagligt i 2025, hvis man altså tager udgangspunkt i broens seneste budget, der er udregnet på basis af trafiktal fra 2020.

Hvornår er den nye Storstrømsbro færdig?

Den gamle Storstrømsbro fra 1937 er nedslidt og har kun et enkelt jernbanespor, hvilket ikke rækker til den fremtidige togtrafik på strækningen. Første spadestik til byggeriet af den nye Storstrømsbro blev foretaget i september 2018. Vejdirektoratet forventer, at den nye bro vil åbne for vejtrafik i 2025 og tog i 2027.

Hvad koster det at køre over kronprinsesse Marys bro?

Kronprinsesse Marys Bro, som er en del af den ti km lange, firesporede motortrafikvej syd for Frederikssund, er den eneste betalingsvej i Danmark foruden Storebæltsbroen og Øresundsbroen. Det koster 14 kr. for en personbil og 41 kr. for en lastbil at køre over den firesporede vejbro.

Kan man gå over kronprinsesse Marys bro?

Læs om, hvordan du nemmest betaler for din tur, her. Selv om du kun skal over Kronprinsesse Marys Bro en enkelt gang eller to, kan du oprette en aftale på forhånd. Aftalen koster ikke noget, og du betaler udelukkende for de ture, du kører.

Hvornår bliver det gratis at køre over Kronprinsesse Marys Bro?

Kronprinsesse Marys Bro ved Frederikssund har haft 'bompenge' siden åbningen for to år siden. Men fra 1. januar 2022 bliver det gratis at passere højbroen over Roskilde Fjord.