Table of Contents:

 1. Kan man drikke Gammel Baileys?
 2. Hvornår drikker man Bailey?
 3. Hvor lang tid kan Dooleys holde sig?
 4. Hvad koster en flaske Bailey?
 5. Hvornår drikker man likør?
 6. Hvor længe kan en åbnet rom holde sig?
 7. Er der udløbsdato på små sure?
 8. Hvad koster Bailey i Netto?
 9. Hvor er Bailey på tilbud?
 10. Hvor længe kan uåbnet spiritus holde sig?

Kan man drikke Gammel Baileys?

Baileys Original kan holde sig i 2 år fra aftapningsdatoen, åbnet eller uåbnet, ved opbevaring ved den optimale temperatur (0 °C to 25° C). Holdbarheden for andre Baileys-produkter varierer alt efter smagen.

Hvornår drikker man Bailey?

Den er fyldig og rig på smag som en dessert. Du kan også lave en Mudslide drink med vodka og kahlua eller en blå Bamselinedrink. Der er mange muligheder for at bruge Baileys i desserter, for eksempel i en chokolademousse, hvor du udskifter ca. halvdelen af piskefløde med Baileys.

Hvor lang tid kan Dooleys holde sig?

Tænker Kaluha, dooleys, blå gajol/hot n sweet, rose's serien, malibu rom bl. a. Og Andreas, som tommelfingerregel kan du tage udgangspunkt i, at indeholder likøren alkohol, så kan den holde sig for evigt.

Hvad koster en flaske Bailey?

Baileys 17% 1 l.
LandIrland
ProducentBaileys
Alkohol %17
Varenummer
Pris pr. l.DKK 119,99

Hvornår drikker man likør?

I dag bliver likør fremstillet i næsten alle lande og kan nydes som de er eller sammen med andre ingredienser: over is, blandes med kaffe eller fløde eller mikses i drinks. Den passer som regel fint til desserter og i madlavningen.

Hvor længe kan en åbnet rom holde sig?

Rom har i forvejen ældes, i mange år, i enten trætønder eller egetræsfade. Dette gør, at rom har en lang holdbarhed. Hvis du allerede har åbnet din rom, begynder den at ilte. Derfor er en god tommelfingerregel, at du skal drikke spiritus inden for 3 måneder efter, at du har åbnet det.

Er der udløbsdato på små sure?

- Brug tommelfingerreglen, at din spiritus ikke skal drikkes ren, hvis den er mere end tre måneder gammel. - Så længe din spiritus dufter fint, kan du sagtens blande den op til en drink, selv om den har stået åben i et år. - Alkoholen fordamper kun i flasken, hvis proppen ikke er lufttæt.

Hvad koster Bailey i Netto?

Baileys Original Irish Cream Liqueur 109,99 kr.

Hvor er Bailey på tilbud?

Alle Bailey tilbud
 • Baileys Mini Delights. Gælder i 18 dage. 29,99 kr.
 • Baileys Original Irish Cream Liqueur. Gælder i ,99 kr.
 • Famous Grouse Whisky eller Baileys Original. Gælder i 6 dage. 99,95 kr.

Hvor længe kan uåbnet spiritus holde sig?

Stærk spiritus i lukkede flasker vil bevare den oprindelige alkoholprocent og kan holde sig ubegrænset. Smagen kan dog ændre sig, eller der kan i nogle produkter dannes bundfald ved indvirkning af luftens ilt især ved opbevaring i lys.