Table of Contents:

  1. Hvor lang tid kan en kat være væk?
  2. Hvornår begynder en kat at strejfe?
  3. Kan man spore sin kat?
  4. Hvornår kan en hankat parre?
  5. Hvordan ser en han kat ud?

Hvor lang tid kan en kat være væk?

Der kan gå dage, uger, måneder og sågar år – og lige pludselig kan din kat dukke op et helt andet sted. Er katten ikke stedkendt dvs. har du lige fået den (for et par uger siden og/eller dage), så kan du ikke regne med, at katten finder hjem af sig selv.

Hvornår begynder en kat at strejfe?

Det mest almindelige er dog 4-5 killinger. Når hankatten bliver kønsmoden, vil den tage lange strejfture. De kan vare flere dage. Når hankatten forsvarer sit territo- rium, kommer den i slagsmål med andre hankatte.

Kan man spore sin kat?

Med en GPS tracker fra MiniFinder kan du spore din kat i realtid, hvilket minimerer risikoen for, at din fire-benede ven bliver væk. Vores GPS tracker optager dyrets bevægelser og sender position data til MiniFinder Go sporingstjenesten.

Hvornår kan en hankat parre?

Hankatte kan parre sig med hunkatte fra de er 5 – 6 måneder gamle. Ligesom med hunde anbefales det, at man venter med at parre sin kat til den er ældre, fordi helt unge hunkatte ikke er ligeså fysisk og psykisk parate til at være mødre som fuldvoksne katte. Hos hankatte bør man også vente af hensyn til sædkvaliteten.

Hvordan ser en han kat ud?

Han-killing Hos hankatten er der større afstand mellem endetarmsåbning og urinvejsåbning. Hos denne killing kunne testiklerne også anes. Det er selvfølgelig nemmest at se forskel når der både er en han og en hun at sammenligne med.