Table of Contents:

  1. Kan jeg afblege mit hår der er sort?
  2. Kan man gå fra lyst til mørkt hår?
  3. Hvordan affarver jeg mit hår?
  4. Hvilken afblegning skal jeg vælge?
  5. Hvor lang tid skal der gå før man må farve sit hår igen?

Kan jeg afblege mit hår der er sort?

Afblegning af mørkt hår Det kan tage laaang tid at afblege mørkt hår – afhængigt af, hvor lyst du ønsker dit hår skal være. Det er naturligvis en del lettere at gå fra mørkeblond til lysblond, men langt sværere at gå fra mørkebrunt / sort hår til blond.

Kan man gå fra lyst til mørkt hår?

Hvis du gerne vil fra lysblond til mørkebrun, er det derfor nødvendigt at dele processen op – ellers risikerer du et utilfredsstillende resultat. Det man skal være opmærksom på når man farver sit hår mørkt fra et lyst udgangspunkt er, at det har tendens til at blive grønligt i skæret.

Hvordan affarver jeg mit hår?

Hvis du gerne vil farve dit hår lyst, skal du i første omgang fjerne den farve, du naturligt har. Det gør du med en affarver, der stripper håret for det naturlige pigment. Det er en hård proces for håret, så gør det med omtanke. Når affarvningen er overstået, kan du tilføje den lyse nuance, du har besluttet dig for.

Hvilken afblegning skal jeg vælge?

Hvis du har rosa toner i huden, har du måske allerede rødligt hår. De rosa undertoner gør, at det rødt hår vil klæde dig. Er du ikke til rød, kan blonde farver være et godt valg. Du bør dog holde dig fra helt platinblond, da det vil få dig til at se bleg ud.

Hvor lang tid skal der gå før man må farve sit hår igen?

Så ofte bør du farve dit hår En permanent hårfarve skal opfriskes cirka hver 10. til 12. uge, hvis du vil undgå for store udvoksninger og farveforskelle. Afbleget eller lysnet hår kan godt være lidt omskifteligt: det har en tendens til at ændre tone, så du pludselig står med gult, orange eller endda grønligt hår!