Table of Contents:

  1. Hvor mange espresso shots om dagen?
  2. Kan man tabe sig af sort kaffe?
  3. Er det sundt at drikke kaffe hver dag?
  4. Hvad svarer en Koffeinpille til?
  5. Er det farligt at tage koffeinpiller?

Hvor mange espresso shots om dagen?

- Espresso: 2900 milligram per liter. Det svarer til, at du kan drikke tre shots om dagen. Kilde: DTU Fødevareinstituttet.

Kan man tabe sig af sort kaffe?

Kaffe hjælper med at smelte fedt Du læste korrekt, det er netop på grund af koffeinindholdet, at kaffe kan fremskynde vægttab. Og undersøgelserhar bekræftet dette: koffein fremskynder stofskiftet og fremmer fedtforbrændingen.

Er det sundt at drikke kaffe hver dag?

Et moderat forbrug af kaffe på 3-4 kopper om dagen øger ikke din samlede risiko for at få kræft. Kaffe øger således ikke risikoen for en række af de mest almindelige kræftsygdomme (kræft i mavesæk, brystkræft, prostatakræft, spiserørskræft, æggestokskræft og kræft i de øvre luftveje).

Hvad svarer en Koffeinpille til?

Koffeinpiller virker på samme måde som andre koffein produkter (dog lidt bedre), bortset fra det er koncentreret i kapsler. Når koffeinen er blevet optaget, går det ind og stimulerer centralnervesystemet, som derefter giver dig de tidligere nævnte effekter som f. eks. bedre udholdenhed og fokus.

Er det farligt at tage koffeinpiller?

På lang sigt er der ikke påvist nogen skadelige effekter af koffein. Man bør dog ikke indtage koffein 5-7 timer inden sengetid, hvis man har tendens til søvnløshed. Hvis man tager medicin imod en eller anden form for psykisk sygdom, eller har forhøjet blodtryk, bør man tale med sin læge inden.