Table of Contents:

 1. Hvad er håndlotion?
 2. Hvornår skal man bruge body lotion?
 3. Kan man bruge body lotion i ansigtet?
 4. Hvor tit skal man bruge body lotion?
 5. Hvad er håndcreme lavet af?
 6. Kan man bruge håndcreme til kroppen?
 7. Kan man bruge bodylotion til hænder?
 8. Kan man bruge håndcreme i ansigtet?
 9. Hvordan laver man en håndcreme?
 10. Hvad kan man bruge håndcreme til?

Hvad er håndlotion?

Lotion har en lettere konsistens end cremer. Det skyldes, at lotionen har et højere indhold af vand. Ud over vand indeholder en lotion også 13-15% fedt. Det høje vandindhold gør, at lotion tilfører mere fugt til din hud.

Hvornår skal man bruge body lotion?

Hvornår og hvor ofte skal jeg bruge bodylotion? Når du har været i bad er din krop mere modtagelig overfor cremer og lotions. Derfor er det en god idé at smøre din krop ind i bodylotion efter badet. Du kan også sagtens smøre kroppen selvom du ikke lige har været i bad.

Kan man bruge body lotion i ansigtet?

Nogle personer kan godt bruge samme creme eller lotion til både ansigt og krop. Det afhænger af din hudtype. De fleste vil opleve, at de får den bedste hudpleje ved at bruge en bestemt creme til ansigtet og en almindelig bodylotion til resten af kroppen. ... Oftest er huden i ansigtet mere følsom end resten af kroppen.

Hvor tit skal man bruge body lotion?

Den skal vaskes ren med Body Wash, så snavs og fedt fjernes, og gerne eksfolieres nogle gange om ugen. Bagefter skal huden smøres ind i en god fugtighedscreme, der tager højde for de behov, som netop din hud har. Vi anbefaler Australian Bodycare Body Lotion til daglig pleje af din hud.

Hvad er håndcreme lavet af?

Derfor har vi valgt ingredienser, så som bivoks, der fugter, plejer og beskytter huden. Kokosolie, som fugter, plejer, opfrisker og beskytter huden. Mango smør som fugter, plejer, opfrisker og beskytter huden. Argan olie, der fugter, plejer, opfrisker, opstrammer og beskytter huden.

Kan man bruge håndcreme til kroppen?

Håndcreme kan sagtens bruges på dine fødder. Huden på dine hænder er den samme, som huden på dine fødder. Den eneste forskel er, hvor tyk den faktiske hud er.

Kan man bruge bodylotion til hænder?

Den carbamid creme som jeg har brugt, har været en fra netto til en tyver for 200 ml. Cremen hedder careful 10% carbamid creme. Matas og apoteket laver også cremer med carbamid, og skulle du ikke bryde dig om dem som ansigtscremer, koster de jo heldigvis ikke så meget, og kan bruges på både krop og hænder.

Kan man bruge håndcreme i ansigtet?

Kan jeg anvende håndcreme i ansigtet? Nej, du bør ikke anvende håndcreme i dit ansigt. Grunden til det er, at huden i dit ansigt er anderledes end huden på andre kropsdele – især hænderne. Huden i dit ansigt er tyndere, og dermed er den mere sart end huden på dine hænder.

Hvordan laver man en håndcreme?

 1. Kom sheasmør og solsikkeolie i et ildfast glas og smelt det hele i et vandbad.
 2. Når alt er smeltet tager du glasset op af gryden og tørrer den af for kondensvand.
 3. Sæt blandingen til afkøling i køleskabet, da du senere skal bruge piskeris eller håndmikser, så sørg for at blandingen er i en beholder der kan bruges.

Hvad kan man bruge håndcreme til?

Derfor er det godt at bruge håndcreme Håndcremen binder fugt i huden, og den er med til at bevare fugten i huden ved at lægge et beskyttende lag af fedtstoffer på huden. Fedtlaget nedsætter fordampningen fra huden, begrænser vandtab og styrker hudens barriere.