Table of Contents:

  1. Hvornår blev det almindeligt at fotografere med farvefilm?
  2. Hvad kaldes fotografiske billeder hvor motivets lyse partier er mørke og omvendt?
  3. Hvem opfandt fotografering?
  4. Hvornår blev videokamera opfundet?
  5. Hvorfor smiler man ikke på billeder i gamle dage?
  6. Hvordan så dit hus ud i gamle dage?
  7. Hvorfor opfandt man kameraet?
  8. Hvem opfandt videokamera?
  9. Hvem har opfundet kamera?
  10. Hvorfor skal man smile?

Hvornår blev det almindeligt at fotografere med farvefilm?

Teknologien udviklede sig meget hurtigt i 70'erne, og snart begyndte man også at kunne få kameraer med en indbygget blitz. Og så blev kameraerne mindre, så det blev mere bærbart, fortæller Mette Sandbye. Også farvefilm blev nemt at bruge i 70'erne.

Hvad kaldes fotografiske billeder hvor motivets lyse partier er mørke og omvendt?

Negativ, billede, oftest på fotografisk film, hvor motivets lyse partier er gengivet mørke og de mørke partier lyse; på et farvenegativ er farverne tillige komplementære til motivets farver.

Hvem opfandt fotografering?

Nicéphore Niépce Frederick Scott ArcherHercules Florence Fotografi/Opfindere

Hvornår blev videokamera opfundet?

Louis Lumière får i 1894 patent på et egentligt kamera til at optage levende billeder. Også denne form for kamera vinder bred popularitet ved udbredelsen af 8 og 16 mm filmformaterne til hobbybrug.

Hvorfor smiler man ikke på billeder i gamle dage?

Og når vi kigger på vores bedsteforældres fotos fra før Anden Verdenskrig, er smilene typisk helt væk, selv om de tilhørende historier er både muntre og sjove. Folk så simpelthen surere ud i gamle dage.

Hvordan så dit hus ud i gamle dage?

Du kan helt gratis finde billeder fra gamle dage af dit lokalområde på hjemmesiden arkiv.dk. Der kan, hvis du er heldig, være billeder af dit hjem, du fx kan se, hvilke vinduer bygningen oprindeligt havde, hvis du har planer om at renovere dit hus.

Hvorfor opfandt man kameraet?

Historie. Kameraets forgænger var det såkaldte camera obscura, som blev udviklet til at projicere et motiv på en flade, hvorfra man så kunne aftegne det. Disse indretninger kunne have størrelser fra små kasser til hele rum, man trådte ind i.

Hvem opfandt videokamera?

Louis Lumière får i 1894 patent på et egentligt kamera til at optage levende billeder. Også denne form for kamera vinder bred popularitet ved udbredelsen af 8 og 16 mm filmformaterne til hobbybrug.

Hvem har opfundet kamera?

Thomas Edison Louis Aimé Augustin Le PrinceWilliam Friese-Greene Filmkamera/Opfindere

Hvorfor skal man smile?

Studier viser, at hvis du smiler meget, sænkes blodtrykket, hvilket gør, at du bliver roligere i stressede situationer og kommer dig hurtigere efter stress. Et smil sænker altså stressniveauerne i kroppen. Det er også bevist, at du håndterer problemer lettere og mere åbent, hvis du er i godt humør.