Table of Contents:

 1. Hvorfor optager Arlo ikke?
 2. Hvad koster Arlo abonnement?
 3. Hvor mange Arlo kamera?
 4. Hvordan fungerer Arlo?
 5. Hvordan tænder man Arlo?
 6. Hvordan oplader man Arlo?
 7. Hvilken Arlo?
 8. Hvordan virker Arlo pro 3?
 9. Hvordan virker Arlo?

Hvorfor optager Arlo ikke?

Vælg et sted med et ryddet, ikke-blokeret synsfelt og med et godt signal til basestationen. Bemærk: WiFi-rækkevidden kan være påvirket af byggematerialer eller genstande, der blokerer WiFi-signaler, og af interferens fra andre trådløse netværk.

Hvad koster Arlo abonnement?

Hvis du ikke har et Secure-abonnement hos Arlo, kan du kun se live-billeder fra kameraet. Et abonnement koster ganske vist kun 25 kroner om måneden for optagelser fra et enkelt kamera og 79 kroner for et ubegrænset antal kameraer, men det kommer jo altså oven i den halvstore udgift til selve kameraet.

Hvor mange Arlo kamera?

Hvor mange kameraer skal jeg vælge? - Det afhænger af behovet. Fordelen ved at vælge et kamera fra Arlo er, at man nemt kan købe og tilføje flere kameraer senere. Hvis du kun har brug for enkelte kameraer nu, har du stadig mulighed for at købe flere, hvis behovet opstår senere.

Hvordan fungerer Arlo?

Arlo-kameraerne drives af et batteri og transmitterer data trådløst. Optagelserne samles ”i skyen”, hvor der medfølger plads til syv dages optagelser, uden du skal købe et abonnement. Vil du have mere end syv dage i dit ”hjul” kan du købe ekstra plads.

Hvordan tænder man Arlo?

Start Arlo-appen fra din smartphone, log på og klik eller tryk på Add Device (Tilføj enhed). Hvis du bruger en computer, skal du gå til arlo.netgear.com. 2. Følg instruktionerne på skærmen.

Hvordan oplader man Arlo?

Sådan oplades batteriet:
 1. Anbring kameraet indendørs. Hvis du bruger kameraet udenfor, skal du bringe det ind, mens du oplader batteriet.
 2. Tilslut strømadapterkablet til kameraets strømadapter. ...
 3. Tilslut den anden ende af adapterkablet til kameraet.
 4. Sæt strømadapteren i en stikkontakt.
21. jan. 2021

Hvilken Arlo?

1. Arlo Pro 3. Arlo Pro 3 lander som nummer et på listen over de bedste trådløse sikkerhedskameraer, og er et fremragende valg for de fleste mennesker – især hvis de vigtige parametre er hurtig opsætning, flere kameraer og enestående videokvalitet.

Hvordan virker Arlo pro 3?

Pro 3 har som det første kamera i Arlo Pro-serien en indbygget sirene, som kan udløses automatisk eller manuelt gennem Arlo-appen, når bevægelse eller lyd registreres. Kameraet har også integreret spotlight-funktion, som kan lyse op i mørket og skræmme ubudne gæster væk.

Hvordan virker Arlo?

Kameraerne er kabelfrie – de kører på indbygget batteri med trådløs forbindelse til basen. De optager i 2K HDR, så billedkvaliteten bør være rigtig høj, og så har de 160 grader betragtningsvinkel, så de kan få det hele med. De forbinder desuden til både SmartThings (jep!), Google Home Hub, IFTTT og Apple HomeKit.