Table of Contents:

 1. Hvor meget skal Tea Tree Oil fortyndes?
 2. Er Tea Tree Oil farlig?
 3. Hvor meget Tea Tree Oil i shampoo?
 4. Hvordan bruger man Femi Daily?
 5. Hvor køber jeg Tea Tree Oil?
 6. Er Australian Bodycare godt?
 7. Hvad kan lus ikke lide?
 8. Hvad kan man gøre ved tør hovedbund?
 9. Hvad koster Tea Tree Oil?
 10. Hvor kan man købe tea tree olie?
 11. Hvor forhandles Australian Bodycare?
 12. Hvad hader lus?

Hvor meget skal Tea Tree Oil fortyndes?

En populær måde at bruge Tea Tree Oil på, er at tilføje et par rene dråber til et fod- eller karbad. På denne måde bliver huden renset i dybden og du får samtidig en følelse af velvære. En anden måde at bruge olien på er at fortynde Tea Tree Oil i en anden vegetabilsk olie i forholdet 1:100.

Er Tea Tree Oil farlig?

Er Tea Tree Oil farligt? Tea Tree Oil er et rent naturprodukt, der er beregnet til udvortes brug og skal ikke indtages. Man må ikke bruge 100% rent Tea Tree Oil ufortyndet på huden og man bør altid følge anvisningerne på indlægssedlen i produktet.

Hvor meget Tea Tree Oil i shampoo?

Tea Tree Oil indeholder netop indholdsstoffer, der modvirker bakterier og kløe, og kan derfor være med til at mindske kløe og irriteret hovedbund. Tilsæt et par dråber olie i din shampoo eller balsam, og lad sidde i et par minutter.

Hvordan bruger man Femi Daily?

Som navnet antyder, er Femi Daily en gel, du skal bruge på daglig basis. Smør en lille mængde ud på huden – og brug den 1-2 gange om dagen alt efter behov. Gelen er drøj i brug, så i tuben er der nok til 4-5 ugers brug. Femi Daily kan bruges i intimområdet af både mænd og kvinder.

Hvor køber jeg Tea Tree Oil?

Køb tea tree oil på Mecindo.dk Uanset om du har uren, kløende eller irriteret hud, kan du bruge tea tree oil (te træ olie).

Er Australian Bodycare godt?

Australian Bodycare får med lidt god vilje 3 stjerner ud af 5 - men kun fordi produktet blev leveret hurtigt og lige til min dør. Vores produkter er kun lavet til daglig pleje, og ikke til behandling ;-) Jeg er ked af, at du ikke brød dig om smagen. Tea Tree Oil er jo i alle vores produkter, også i mundprodukterne.

Hvad kan lus ikke lide?

Det er ikke kun lus, som lavendelolie er virksomt imod, men også myg. Tea tree olie er en anden æterisk olie, som ofte bruges i bekæmpelse mod lus. De kan hverken tåle eller lide duften. Citrus limon peel extract, er også noget lus ikke kan lide.

Hvad kan man gøre ved tør hovedbund?

Hvad kan jeg selv gøre ved skæl?
 1. Skift din shampoo ud med en særlig skælshampoo fra apoteket. ...
 2. Lad være med at klø dig i hårbunden. ...
 3. Børst dit hår. ...
 4. Giv hovedbunden så meget luft som muligt: Undgå at gå med hat eller hue, og sæt ikke håret op, før det er helt tørt.

Hvad koster Tea Tree Oil?

Tea Tree oil 25 ml fra89 kr.

Hvor kan man købe tea tree olie?

På Mecindo.dk finder du et spændende udvalg af tea tree oil. Gør noget godt for dig og din krop, og prøv et vores mange tea tree produkter. Uanset om du har uren, kløende eller irriteret hud, kan du bruge tea tree oil (te træ olie).

Hvor forhandles Australian Bodycare?

Australian Bodycare hudpleje med Tea Tree Oil | Webapoteket.

Hvad hader lus?

Lus kan ikke tåle vegetabilske olier, især ikke argan olie, kokosolie og Nigella olie – Sortkommenolie.