Table of Contents:

 1. Hvilken Flise imprægnering er bedst?
 2. Hvad er imprægnering af fliser?
 3. Kan man imprægnere fliser i regnvejr?
 4. Hvordan bruger man Fliseimprægnering?
 5. Kan man selv imprægnere fliser?
 6. Hvordan virker imprægnering?
 7. Hvad indeholder imprægnering?
 8. Hvor længe skal Fliseimprægnering tørre?
 9. Hvordan bruger man Nilfisk Stone Sealer?
 10. Hvad koster imprægnering til fliser?
 11. Hvad kan man gøre ved Flisepest?
 12. Hvordan imprægnere man en sofa?

Hvilken Flise imprægnering er bedst?

Én behandling giver rene fliser i mange år frem Faktisk kan du forvente, at flisebehandlingen holder sig aktiv i op til 15 år, og det bedste af det hele er, at det hverken er besværligt eller giftigt. Midlet hedder “Aktiv flise- og betonimprægnering” og er fra Stonetreatment.

Hvad er imprægnering af fliser?

Imprægneringen fordeles på flisernes overflade og forebygger indtrængning af vand, fugt, skidt, smuds, mos mellem fliserne, flisepest og alger. En imprægnering forebygger også frostskader, hvilket gør at sten og fliser opnår en forlænget levetid. Vi anbefaler også husejere med nye terrasser at få en imprægnering.

Kan man imprægnere fliser i regnvejr?

Sørg for at læse på imprægneringen om den skal blandes op med vand, eller er klar til brug. Det er vigtigt, at det ikke regner umiddelbart efter, at du har behandlet fliserne, da imprægneringen skal have lov til at tørre.

Hvordan bruger man Fliseimprægnering?

Fliserne skal være tørre efter rensen, inden imprægneringen sprøjtes på. Læs her, hvordan du renser dine fliser. 3) I en ren tryksprøjte (håndsprøjte, havesprøjte eller rygsprøjte) blandes 1 del Bollerup Jensen Fliseimprægnering med 2 dele vand. Hvis hele dunken (2,5 liter) opblandes, kan det række op til cirka 75 m2.

Kan man selv imprægnere fliser?

Du kan selv gøre det, eller du kan få fagfolk til det. Det er fornuftigt at give fliserne på terrassen imprægnering, fordi det forlænger flisernes levetid og forbedrer flisernes udseende generelt.

Hvordan virker imprægnering?

Hvad er imprægnering og hvordan virker den? Imprægnering er, når du behandler et materiale med en væske, der gør at det bliver vandtæt, brandsikkert eller modstandsdygtigt over for bestemte stoffer. Det var den tørre del. I dit tilfælde er en god imprægnering en nødvendighed.

Hvad indeholder imprægnering?

Traditionelt bruges som kemikalier kobberforbindelser, som giver det imprægnerede træ en grønlig farve. Alternative og mere miljøvenlige metoder findes som fx imprægnering med furfurylalkohol (og en kemisk katalysator), der under efterfølgende opvarmning danner en polymer i træcellerne.

Hvor længe skal Fliseimprægnering tørre?

Vores fagfolk anbefaler at du bruger en tryksprøjte til imprægneringen. En tryksprøjte fordeler nemlig imprægneringen på fliserne, så de får et fint jævnt lag. Tørretiden er cirka 1 time – alt afhængig af vejret. Det er vigtigt, at man imprægnerer fliserne i tørt vejr.

Hvordan bruger man Nilfisk Stone Sealer?

Påfør rengøringsmidlet på de ting, du ønsker at forsegle. Kan også bruges med en håndholdt sprøjte. Skyld ikke med rent vand bagefter. Stone Sealer vil tørre efter 2 timer, og være fuldstændig hårdt efter 1 uge.

Hvad koster imprægnering til fliser?

Rens og imprægnering af 75 m2 fliser → kun 5.118,75 kr. Inkl. moms. Rens, imprægnering og opfyldning af fuger på 50 m2 → 4.387,50 kr.

Hvad kan man gøre ved Flisepest?

Løsningen er Borup Flise Rens , som er specielt udviklet til at fjerne flisepest. Midlet fortyndes med vand, hældes på fliserne med f. eks. en vandkande, og efter cirka en halv time, kan de grå pletter fjernes med en gulvskrubbe.

Hvordan imprægnere man en sofa?

Imprægnering af stofmøbler Spray et jævnt lag på en ny eller nyrenset overflade, så det bliver ”vådt”. Lad møblet tørre i ca. 90 minutter ved 20 grader. Herefter er møblet imprægneret.