Table of Contents:

 1. Hvad kan SAP bruges til?
 2. Hvad er en SAP?
 3. Hvem bruger SAP?
 4. Hvad er en SAP specialist?
 5. Hvad koster en SAP konsulent?
 6. Hvor meget tjener en SAP-konsulent?
 7. Hvad koster en SAP-konsulent?
 8. Hvad er timelønnen for en konsulent?
 9. Hvad er konsulenthuse?

Hvad kan SAP bruges til?

SAP er en software-løsning, som kan effektivisere, systematisere og forbedre din virksomheds processer. SAP bruges hos mange store danske og mellemstore virksomheder. SAP kan bruges til logistik og drift. Til markedsføring, fakturering og salgsregistrering.

Hvad er en SAP?

SAP udvikler IT-systemer, der overordnet set anvendes til at strømline, forbedre og systematisere virksomheders interne processer indenfor et væld af områder. Økonomi- og lagerstyring, indkøb og meget mere. Det er det, man kalder ERP – eller Enterprise Ressource Management.

Hvem bruger SAP?

Den tyske ERP-gigant SAP har længe haft et fast tag i både den private og offentlige sektor....Blandt de offentlige og halvoffentlige kunder finder vi for eksempel:
 • Banedanmark.
 • DSB.
 • Forsvarets Koncern IT.
 • Postnord.
 • Region Hovedstaden.
 • Rigspolitiet.
 • SKAT.
 • Vejdirektoratet.
24. apr. 2018

Hvad er en SAP specialist?

Som SAP-specialist i Forsvaret kommer du til at arbejde med en af landets største SAP-installationer og med en kompleksitet, du ikke finder andre steder. Hvad end du har specialiseret dig inden for systemløsning og –udvikling, test eller teknisk vedligehold, så har vi med garanti udfordringer, der matcher dig.

Hvad koster en SAP konsulent?

På trods af at jobmarkedet bugner med stillingsopslag for konsulenter, er det både svært og dyrt at blive SAP-konsulent. Uddannelsen koster op mod 150.000 kroner, og SAP fraråder, at man starter uden at have en virksomhed i ryggen.

Hvor meget tjener en SAP-konsulent?

- Lønrammen for en SAP-specialist med 0 til 10 års erfaring vil typisk ligge på mellem 40 til 65.000 kroner om måneden plus pension. -Som senior SAP-konsulent kan du regne med en løn i omegnen af 55 - 65.000 kroner om måneden plus pension plus eventuel bonus eller provision som mest vil være at finde i konsulenthusene.

Hvad koster en SAP-konsulent?

På trods af at jobmarkedet bugner med stillingsopslag for konsulenter, er det både svært og dyrt at blive SAP-konsulent. Uddannelsen koster op mod 150.000 kroner, og SAP fraråder, at man starter uden at have en virksomhed i ryggen.

Hvad er timelønnen for en konsulent?

Der er ikke nogen fast timepris eller honorar for selvstændige konsulenter. Det er nemlig et spørgsmål om forhandling mellem dig og kunden. Et vejledende udgangspunkt for dit honorar kan dog være 2,5 gange den gennemsnitlige timeløn, som den privatansatte ingeniør, cand. scient.

Hvad er konsulenthuse?

For nylig er der også opstået mæglere, der hjælper kunder med at finde den rigtige konsulent ved at have et antal konsulent leverandører (ofte i IT-branchen). Konsulentvirksomheder kan organisere leasing af tjenester til virksomheder, der mangler den relevante ekspertise.