Table of Contents:

  1. Hvor lang tid skal man vente på en restaurant?
  2. Hvem går mest på restaurant?
  3. Hvad er en god restaurant?
  4. Hvad er Hungry?
  5. Hvor mange procent tager Hungry?
  6. Hvad koster Hungry?
  7. Hvad koster levering med Hungry?
  8. Hvorfor går danskerne på restaurant?
  9. Hvor ofte spiser danskere på restaurant?

Hvor lang tid skal man vente på en restaurant?

2) Gæsterne bruger i gennemsnit 8 minutter fra at have fået menukortet til at signalere, at de er klar til at bestille. 3) Tjenerne dukker straks op ved gæstens bord. 4) Der går i gennemsnit 6 minutter før gæsterne får deres mad. De mere indviklede retter tager selvfølgelig længere tid.

Hvem går mest på restaurant?

Det viser sig at personer mellem 20-29 år er den aldersgruppe som i gennemsnit går mest ud på restaurant og cafébesøg (hele 135 gange). Til sammenligning går personer over 65 kun ud i gennemsnit 30 gange om året.

Hvad er en god restaurant?

Hurtig service er afgørende for en god restaurant-oplevelse uanset restauranttype. Hvis din gæst bestiller noget, der tager lidt længere tid at forberede, så giv dem besked på forhånd. Vær informativ og forudseende, så du matcher kundens forventninger – og kun giver mulighed for at overgå dem.

Hvad er Hungry?

Hungry er en dansk take away platform, som hjælper danskerne til bedre take away-oplevelser hos lokale restauranter. Vi elsker take away – og vi elsker at udfordre status quo. Derfor introducerede vi i 2013 en løsning, som har fokus på udvalg, relevans og loyalitet.

Hvor mange procent tager Hungry?

Hungry.dk tager 6 procent af restauratørernes platformsmedierede omsætning plus et mindre årligt abonnement til dækning af administrative udgifter. Den betalte service inkluderer: Adgang til en neutral udbudsplatform, der kan levere individualiseret markedsføring og opfølgende salg på slutbrugerne.

Hvad koster Hungry?

HVAD KOSTER DET FOR DIG? Det er gratis at komme igang, og du vil kun have udgifter, der er direkte forbundet med den omsætning, vi skaber til dig. Ved bestillinger hvor kunden afhenter maden i restauranten, eller hvor du selv leverer til kunden, bliver du afregnet 10% + moms af bestillinger.

Hvad koster levering med Hungry?

Det er på 3 kr.

Hvorfor går danskerne på restaurant?

20 procent af danskerne forventer at bruge flere penge på restaurant- og cafébesøg de første tre måneder efter genåbningen sammenlignet med før corona. 69 procent af de, der forventer at bruge flere penge på restaurant- og cafébesøg gør det fordi, de har savnet at spise ude.

Hvor ofte spiser danskere på restaurant?

Selvbetjente cafeer og fastfood spisesteder er de mest anvendte steder for udespisning – begge steder spiser danskerne i gennemsnit knap én gang om måneden. Unge under 30 år og hovedstadsbeboere spiser oftere ude end andre.