Table of Contents:

 1. Hvornår trækker årstiderne penge?
 2. Hvor meget tøj skal baby have på efterår?
 3. Hvor meget tøj skal baby have på i barnevogn forår?
 4. Hvor meget tøj baby 20 grader?
 5. Hvor bor årstiderne?
 6. Hvordan betaler man årstiderne?
 7. Hvad skal baby have på i barnevogn efterår?
 8. Hvilke lande er årstiderne i?
 9. Hvem er Aarstidernes målgruppe?
 10. Hvordan markedsfører Aarstiderne produkterne?
 11. Hvad skal baby have på om natten?
 12. Hvor meget tøj i hver størrelse baby?

Hvornår trækker årstiderne penge?

Vi trækker penge på dit betalingskort hver onsdag, for den seneste uges leverancer og sender dig en opgørelse via mail. Det forløber helt automatisk, og du er fri for at betale gebyr, hver gang du skal betale for din leverance. Du tilmelder dig kortbetaling på aarstiderne.com.

Hvor meget tøj skal baby have på efterår?

Det inderste lag tøj, du giver din baby på, skal altid sidde tæt på kroppen. Tætsiddende tøj gør det nemmere for den lille at holde varmen, så undgå at klæde baby i løst tøj. Uden på undertøjet eller bodystockingen kan du give den lille endnu et lag. De fleste børn har nemlig brug for to lag tøj både sommer og vinter.

Hvor meget tøj skal baby have på i barnevogn forår?

Det er generelt en god idé at tænke på tre lag tøj - undertøj, bluse og trøje eller jakke. Og derudover så ofte en dyne af en eller anden slags. Om barnet behøver jakke under sin dyne afhænger helt af hvad løsning man har valgt og hvor varmt barnet har det, når det sover - og igen, her er du nødt til at mærke i nakken.

Hvor meget tøj baby 20 grader?

Baby har ikke brug for så meget tøj i varmen, men på kølige sommeraftener er det godt med en tynd hue og en god bomuldstrøje eller -cardigan. Sørg altid for at have et ekstra lag over babys brystkasse, når I er udendørs. Når basisgarderoben er på plads, kan der altid suppleres op med de lidt 'sjovere' ting.

Hvor bor årstiderne?

Udover at købe varer fra en række private leverandører i ind- og udland dyrker Aarstiderne egne produkter på Billeslund i Sønderjylland. Aarstidernes pakkeri holder til på Barritskov, og derudover forpagtes Krogerup Avlsgård i Humlebæk, hvorfra Aarstidernes kunderelationer administreres.

Hvordan betaler man årstiderne?

Du kan både benytte kreditkort og Betalingsservice, når du bestiller hos Aarstiderne.

Hvad skal baby have på i barnevogn efterår?

Din baby skal være klædt på til vejret Når din baby skal sove udenfor skal din baby være klædt på, så det passer til vejret. Under søvnen vil “klædt på” sige, at din baby skal have tøj (og hue) på, der passer til vejret. Det kan være en god idé, at barnevognen om vinteren er isoleret nedefra.

Hvilke lande er årstiderne i?

Virksomheden begyndte med 2.000 kunder i 1999, og i takt med at interessen for økologi og sundhed er steget, er kundeantallet vokset. I dag leverer man til ca. 45.000 kunder i Danmark og Sverige.

Hvem er Aarstidernes målgruppe?

Virksomheden har fokus på sundhed, miljø, ernæring og nemhed, og med denne sunde og nemme måltidskasse, betyder det også at de når ud til deres målgruppe som primært er travle, økologi og miljøbevidste forbrugere.

Hvordan markedsfører Aarstiderne produkterne?

Aarstiderne skriver for eksempel ”brug knolden” og ”bevar roen” og viser billeder af et knoldselleri og en roe, og bruger på den måde homonymer i markedsføringen af deres produkter.

Hvad skal baby have på om natten?

For langt de fleste babyer vil almindeligt bomuldstøj eller et tyndt lag uld være passende. De helt plyssede tykke dragter vil ofte være for tykke, fordi barnet meget af døgnet ligger og også får kropsvarme fra dig eller ligger i sin dyne og sover.

Hvor meget tøj i hver størrelse baby?

Det er en god idé både at købe lidt tøj til din nyfødte baby i str. 50 og noget i str. 56. Det er ikke til at sige hvor stor din baby er ved fødslen.