Table of Contents:

  1. Hvordan renser man karburator på påhængsmotor?
  2. Hvordan skyller man en påhængsmotor?
  3. Kan en påhængsmotor tåle frost?
  4. Hvad koster det at få skiftet impeller?
  5. Hvor sidder impelleren?
  6. Kan både ligge i vandet om vinteren?

Hvordan renser man karburator på påhængsmotor?

Hvis du pakker båd og motor væk indtil foråret, så sørg for at tømme karburatoren, ved at tage benzinslangen af og lade motoren køre til den stopper. Som konservering, kan der sprøjtes et specielt smøremiddel ind gennem indsugningen, Eksempelvis motorkonservering marine (art. 36-324) der smører hele motoren indvendig.

Hvordan skyller man en påhængsmotor?

Hvordan skyller jeg min bådmotor?
  1. Du skal have rindende vand for at kunne skylle motoren igennem. ...
  2. Monter en spulemuffe på haveslangen og placer spulemuffe over indsugningen. ...
  3. Tænd for vandet og vent til vandet begynder at løbe ud gennem ventilationshullerne. ...
  4. Start motoren og lad vandet cirkulere i hele motoren.

Kan en påhængsmotor tåle frost?

En påhængsmotor skal - i modsætning til indenbordsmotorer - ikke frostsikres. Den tømmer i stedet selv kølesystemet, så længe den står i lodret position, som den er monteret på båden.

Hvad koster det at få skiftet impeller?

1.475,- 302 Komplet motorservice: Olie og oliefilter skiftes, impeller kontrolleres, evt. skift af brændstof- filter og anoder, gearolieniveau kontrol, kontrol for tæthed af slanger, haner og pakninger. inkl. forbrugsmaterialer, excl.

Hvor sidder impelleren?

Impelleren sidder i dette tilfælde i vandpumpen på gearkassen og har til opgave at sende kølvand frem til motoren. Tommelfingerreglen er at skifte impeller hvert tredje år. Dette for at være helt sikker på, at kølvandet til motoren fungerer, som det skal.

Kan både ligge i vandet om vinteren?

Isfrit vand Is kan skade båden. Isen kan presse skroget og det kan føre til store og meget seriøse skader. Isen kan også ødelægge pæle og broer hvor båden er fortøjret til. Skulle vi blive ramt af isvinter er den bedste løsning en De-Icer fra Kasco der holder det isfrit omkring båden eller broen.