Table of Contents:

  1. Kan man gøre sine sko mindre?
  2. Hvis sko klemmer?
  3. Hvem køber brugte sko?
  4. Hvor kan jeg sælge mine sneakers?
  5. Hvordan kan man udvide sko?
  6. Hvordan går man nye sko til?

Kan man gøre sine sko mindre?

Første justering - indersål. Den første ting, vi gør, er at tilføje en tynd læderindlægssål. Denne sål er ca. ¼ størrelse større og vil hjælpe med at reducere mængden i hele skoen og få skoen til at omslutte foden mere.

Hvis sko klemmer?

Denne metode kræver en smule tålmodighed, men er effektiv på det meste materiale.
  1. Fyld to plastikposer med vand. ...
  2. Put en pose med vand i hver sko. ...
  3. Så skal skoene med poserne ellers bare i fryseren. ...
  4. Lad skoene stå i solen i lidt tid, så vandet stille og roligt begynder at smelte lidt.

Hvem køber brugte sko?

SÆLG OG KØB BRUGTE SNEAKERS I VORES FACEBOOK GRUPPE HER. Sneakerworld.dk vil derfor komme med en lille vejledning til dig, hvis du står og skal sælge dine brugte sneakers. Her finder du alt den information du behøver for, at skabe den bedste salgsannoncen og dermed bedste profit for dine brugte sneakers.

Hvor kan jeg sælge mine sneakers?

Restocked ApS er oprindeligt startet, for at kunne levere de fedeste limited sneakers til hele verden. Vores største mål er at sælge sneakers, hvor du som kunde kan være sikker på at modtage en ægte sko. Hos Restocked kan vi skaffe de fleste sneakers, også selvom vi ikke har dem på hjemmesiden.

Hvordan kan man udvide sko?

Brug en plastikpose til at udvide sko Put en pose med vand ned i hver sko, og sørg for, at de kommer helt ud i spidsen af skoene. Nu skal skoene en tur i fryseren. Lad dem stå natten over, så vandet fryser og udvider sig. Tag posen ud, og dine sko vil passe meget bedre og ikke længere stramme.

Hvordan går man nye sko til?

Gør sko større med din hårtørrer og et par tykke sokker Indstil den på maksimal varme, og blæs på skoene de steder, hvor de strammer. Mens du varmer, skal du bevæge din fod og vrikke med tæerne, så skoens materiale udvides. På den måde skulle du gerne få dine sko til at passe, idet de vil forme sig efter dine fødder.