Table of Contents:

  1. Hvorfor bobler Gellak?
  2. Kan man lægge neglelak ovenpå gelenegle?
  3. Hvorfor kommer der bobler i neglelak?
  4. Hvad er greenie negle?
  5. Hvad fortæller vores negle?

Hvorfor bobler Gellak?

Hvorfor kommer der bobler i min Gellak? Gellak skal lægges i tynde lag. Hvis laget er for tykt, så hærder din UV/LED lampe kun overfladen, og det produkt der ikke bliver hærdet og vil fordampe og trænger op i overfladen, og laver bobler.

Kan man lægge neglelak ovenpå gelenegle?

Du kan sagtens bruge neglelak ovenpå dine gele negle. Husk og bruge en acetonefri neglelaksfjerner, da acetone opløser negletipperne, men ikke gele'en.

Hvorfor kommer der bobler i neglelak?

Forklaringen skal findes i, at når flasken rystes, fanges luftbobler i lakken, der siden bliver til små huller, når neglelakken påføres. Foruden at påvirke lakkens udseende, forkorter luftboblerne neglelakkens holdbarhed.

Hvad er greenie negle?

Der kan være andre årsager end neglesvamp til at en eller flere negle ændrer udseende: Bl. a. kan infektioner, slag, tryk, og traumer også påvirke neglene. Den grønlige misfarvning, du beskriver, er ikke typisk for neglesvamp, men tyder derimod på en infektion med bakterien pseudomonas.

Hvad fortæller vores negle?

Sygdom viser sig i neglene Det er som regel neglene, der påvirkes af sygdom, og ikke omvendt. Det er sjældent, at sygdomme opstår i selve neglene. Hvis alle negle på fingre eller tæer ændrer form, struktur eller farve, kan det tyde på en mangelsygdom eller en anden sygdom som for eksempel en hudsygdom.