Table of Contents:

  1. Kan man få gennemsigtig bøjle?
  2. Hvorfor får man mellemrum mellem tænderne?
  3. Kan man ryge med Invisalign?
  4. Hvad koster det at få lavet mellemrum mellem tænderne?
  5. Kan man fjerne mellemrum mellem tænderne?
  6. Hvad må man drikke med Invisalign?
  7. Hvor meget koster tandregulering?

Kan man få gennemsigtig bøjle?

Invisalign er som nævnt et system, der anvendes til at rette tænder. Tænderne reguleres med en komfortabel bøjle, der udgøres af en gennemsigtig skinne. På den måde får du rettet tænder med en nærmest usynlig skinne sammenlignet med de meget tydelige togskinner kendt fra børne-tandreguleringen.

Hvorfor får man mellemrum mellem tænderne?

Mellemrummet kan blandt andet skyldes, at tænderne er for små til kæben, at en eller flere tænder er blevet slået ud eller aldrig er vokset frem, at kæben er for bred, eller at tænderne langsomt har bevæget sig væk fra hinanden og i den forbindelse har skabt et mellemrum.

Kan man ryge med Invisalign?

Vi fraråder at ryge, når du bruger Invisalign-alignere, fordi det kan misfarve dem.

Hvad koster det at få lavet mellemrum mellem tænderne?

Mellemrum kan behandles med tandregulering (bøjle) uanset ens alder. Skulle tanken om bøjle i mange måneder være én imod, vil det hurtigste og billigste alternativ være en lukning af mellemrummet med plast på begge tænder, der grænser op til mellemrummet. Prisen vil være kr.

Kan man fjerne mellemrum mellem tænderne?

Hvordan kan mellemrum mellem tænderne behandles? I nogle tilfælde kan opbygning af tænderne i plast være en løsning. Det gælder især hvis det drejer sig om små mellemrum mellem fortænderne. Den mest effektive behandling foregår med en usynlig bøjle, der er 100% diskret og 100% smertefri.

Hvad må man drikke med Invisalign?

Ja. Man kan drikke vand, the og kaffe med skinnerne på ,så længe der ikke er sukker i.

Hvor meget koster tandregulering?

En tandreguleringsbehandling med almindelige faste bøjler i overkæbe og underkæbe koster fra 37.000-48.000 kr. Læs mere om tandregulering med faste bøjler. En behandling med Invisalign-systemet vil typisk koste mellem 42.000-52.000 kr.