Table of Contents:

  1. Hvem kan ikke få Invisalign?
  2. Kan man rette overbid med Invisalign?
  3. Hvad må man spise med Invisalign?
  4. Hvad koster en Natbøjle?
  5. Hvor gammel skal man være for at få Invisalign?
  6. Kan man rette overbid?
  7. Hvor meget koster tandbøjler?

Hvem kan ikke få Invisalign?

I hans optik kan Invisalign bruges til mindre fortandsuregelmæssigheder, men så snart man bevæger sig ind på overbid, underbid og skævbid, er Invisalign ikke den rigtige behandling, og problemet er, ifølge Per Rank, at det kan være svært at vurdere, hvornår der er tale om fortandsuregelmæssigheder eller noget mere ...

Kan man rette overbid med Invisalign?

Invisalign kan behandle skæve tænder, overbid, underbid, krydsbid, mellemrum og åbent bid.

Hvad må man spise med Invisalign?

Invisalign-skinner er næsten usynlige, og derfor er der mange, som ikke vil lægge mærke til, at du har bøjle på. Invisalign er aftagelig, og du kan derfor spise og drikke, som du plejer. Der er ingen synlige metalbeslag eller metaltråde.

Hvad koster en Natbøjle?

Tandregulering med metalbøjler koster mellem 12.000 - 15.000 kroner per kæbe. Ønskes i stedet keramiske bøjler er prisen 15.000 - 18.000 kroner. Det er dog ikke nødvendigvis dyrere at bestille væsentligt bedre alternativer hos Godt Smil Tandlægerne.

Hvor gammel skal man være for at få Invisalign?

Nogle børn er allerede i fem- seks års-alderen i stand til at bruge en mindre bøjle helt problemfri. De fleste børn synes, at det er spændende at bøjle. Men nogle børn er slet ikke klar til en behandling før de er ti - tolv år gamle, og nogle gange må man vente endnu længere.

Kan man rette overbid?

Et stort overbid bliver normalt rettet i løbet af et år med maxillator. Herefter skal tænderne "fin-rettes" med faste bøjler. Behandling med de faste bøjler varer fra et halvt til et helt år. De faste bøjler kan enten være normale togskinner eller hvide keramikbøjler.

Hvor meget koster tandbøjler?

Hvad koster det at få togskinner på tænderne? Tandregulering med metalbøjler koster mellem 12.000 - 15.000 kr. per kæbe. Ønskes i stedet keramiske bøjler, er prisen 15.000 - 18.000 kr.