Table of Contents:

 1. Hvad betyder forvarme lampe?
 2. Hvad betyder udråbstegn bil?
 3. Hvad hedder de forskellige ting på en bil?
 4. Hvad betyder a off i bil?
 5. Hvad er der galt når ABS lampen lyser?
 6. Hvad betyder gul trekant med udråbstegn?
 7. Hvad betyder det når ESP lampen lyser?
 8. Hvad betyder ABS lampen?

Hvad betyder forvarme lampe?

Diesel forvarmer Denne lampe kaldes også for en glødelampe. Den vises når der sættes tænding på en dieselbil og betyder at gløderørene opvarmes. Det er vigtigt at du ikke starter motoren før denne lampe slukker, det tager op til 4-6 sekunder. Herefter startes bilen og du kan køre afsted.

Hvad betyder udråbstegn bil?

Advarselslampen med en rød cirkel og udråbstegn kan tyde på en alvorlig fejl ved bremsesystemet – eller at du har glemt at lægge håndbremsen ned, før du kørte. Tjek, at håndbremsen ikke er aktiveret, og tjek, at bremserne fungerer som de skal, så snart det er sikkert.

Hvad hedder de forskellige ting på en bil?

K
 • Kardanaksel.
 • Karrosseri.
 • Katalysator (udstødningssystem)
 • Kobling.
 • Kofanger.
 • Kombiinstrument.

Hvad betyder a off i bil?

Ja, der er rigeligt strøm på batteriet. Når A OFF kontaktens lampe lyser er det blot en information om at batteriet er på standard niveau.

Hvad er der galt når ABS lampen lyser?

Hvis du ser, at din ABS lampe lyser under kørsel, fungerer ABS sandsynligvis ikke. Ifølge loven skal bremserne fungere uden begrænsning, selv uden ABS, men du skal stadig besøge et værksted så hurtigt som muligt, når din bils ABS lampe lyser.

Hvad betyder gul trekant med udråbstegn?

Opdager du, at en advarselslampe med et udråbstegn lyser, har bilens sensorer registreret, at der er noget galt med bremserne. Det kan enten betyde lav bremsevæske, men det kan også betyde, at bremserne er nedslidte.

Hvad betyder det når ESP lampen lyser?

Helt grundlæggende sker der altså følgende: Hvis det elektroniske stabilitetsprogram bestemmer, om føreren styrer til venstre, men bilen bryder ud til højre, bremser systemet det højre forhjul. På denne måde holdes bilen i sin bane. Ser du, at bilens ESP lampe lyser, er det fordi ESP er aktivt.

Hvad betyder ABS lampen?

ABS-system deaktiveret ABS-systemet giver dig mulighed for at trykke bremsepedalen helt i bund uden at bekymre dig om at blokere hjulene. Hvis ABS-lampen lyser, betyder det, at ABS-systemet ikke fungerer, som det skal. Du kan køre bilen, men vær ekstra forsigtig og tag på værksted til kontrol så hurtigt som muligt.