Table of Contents:

  1. Hvorfor skal man ikke barbere lårene?
  2. Hvordan barberer man armhuler?
  3. Er det godt at barbere ben?
  4. Hvilken skraber til intimbarbering?
  5. Hvor lang tid holder en voksbehandling?
  6. Hvornår startede kvinder med at barbere sig?
  7. Hvornår skal man begynde at barbere sig under armene?

Hvorfor skal man ikke barbere lårene?

Undgå at barbere dig, lige før du skal dyrke sport eller lave noget, der får dig til at svede meget. Sved er urent, så du risikerer, at der går betændelse i en hårsæk.

Hvordan barberer man armhuler?

Huden under armen og bag knæene er blød og eftergivende, hvilket gør områderne svære at barbere. For en tættere barbering kan du med fordel strække din arm og lægge din hånd om bag skulderen, når du barberer dig under armene. Stræk benet og vristen, så benet bliver så langt som muligt, når du barberer det.

Er det godt at barbere ben?

1. Det er smart at barbere ben i badet. Hårene er nemlig nemmere at få af, når din hud er våd, og du risikerer ikke at skære dig på samme måde, som hvis du barberer tør hud.

Hvilken skraber til intimbarbering?

Din skraber skal have et nyt blad og naturligvis hverken være sløv eller rusten. Det er altså et no go til engangsskrabere og din kærestes nedslidte barberblad, men du kan sagtens købe en skraber, der er markedsført til mænd. De lyserøde er ikke bedre, fordi de har en “feminin” farve.

Hvor lang tid holder en voksbehandling?

Voksbehandling er den form for hårfjerning som giver dig det resultat, der holder i 3-4 uger. Noget mere skånsomt for huden og mindre tidskrævende end at fjerne hår med en skraber. Det bedste er at få vokset benene kontinuerligt hver 4. uge, således at hårvækst og grohastighed reduceres med tiden.

Hvornår startede kvinder med at barbere sig?

Men det er ret udbredt og almindeligt at trimme sig forneden - det startede sådan set allerede med bikiniens fremmarch i 1940'erne, forklarer Anne Glad. I 70erne var det vilde og utæmmede inde i varmen, både på hovedet og andre steder på kroppen skulle det helst vokse vildt og utæmmet.

Hvornår skal man begynde at barbere sig under armene?

Det er helt normalt, at man begynder at få hår under armene og ved bikinlinien, når man kommer i puberteten. Der er rigtigt mange, der vælger at barbere det væk. Og der er også nogen, der vælger at barbere hårene på benene og armene. Det kan for eksempel være fordi, de ikke synes, at det er pænt at have hår der.