Table of Contents:

  1. Kan man mellemlande i England?
  2. Kan man mellemlande i Amsterdam?
  3. Kan man mellemlande i London Corona?
  4. Kan jeg mellemlande i Holland?
  5. Hvad hedder lufthavn i Amsterdam?

Kan man mellemlande i England?

Der er ingen restriktioner i forbindelse med indrejse til England, så uanset ens vaccinationsstatus behøver man ikke tage en test eller lade sig registrere hverken før eller efter indrejse. Yderligere retningslinjer for de tre selvstyrenationer kan findes her: Skotland.

Kan man mellemlande i Amsterdam?

Det er muligt at rejse i transit gennem Nederlandene fra Danmark.

Kan man mellemlande i London Corona?

Der er ingen restriktioner i forbindelse med indrejse til England, så uanset ens vaccinationsstatus behøver man ikke tage en test eller lade sig registrere hverken før eller efter indrejse. Yderligere retningslinjer for de tre selvstyrenationer kan findes her: Skotland. Wales.

Kan jeg mellemlande i Holland?

Du rejser gennem Nederlandene til et land uden for EU/Schengen. Du skal bevise, at du har et tilslutningsfly til et land uden for Schengenområdet. Det tilsluttede fly skal afrejse senest 48 timer efter din ankomst til Holland. Du ikke forlade lufthavnens internationale transitområde i denne periode.

Hvad hedder lufthavn i Amsterdam?

Amsterdam Airport Schiphol (Luchthaven Schiphol), der ligger 17,5 km sydvest for Amsterdam, i kommunen Haarlemmermeer, er Hollands hovedlufthavn og en af Europas største lufthavne.