Table of Contents:

 1. Kan man aflevere en leaset bil tilbage?
 2. Hvad skal man være opmærksom på når man leaser en bil?
 3. Hvad sker der med leasede biler?
 4. Kan det svare sig at lease en bil?
 5. Hvad skal jeg vide om leasing?
 6. Hvordan opretter man et leasingselskab?

Kan man aflevere en leaset bil tilbage?

Du har altså mulighed for at opsige din leasingkontrakt, hvis det er nødvendigt, men til gengæld kan du ikke fortryde en leasingaftale. Det vil sige, at du ikke, straks efter du har skrevet under på kontrakten, kan fortryde aftalen.

Hvad skal man være opmærksom på når man leaser en bil?

Vær opmærksom på nedenstående udgifter: Disse er ofte omfattet af leasingkontrakten: Førstegangsydelse eller depositum. Månedlig ydelse....Disse udgifter er ofte ikke omfattet leasingkontrakten:
 • Gebyrer.
 • Dæk.
 • Grøn ejerafgift.
 • Forsikring – ansvar og kasko.
 • Tilbageleveringsforsikring.
 • Vejhjælp.
 • Brændstof.
1. maj 2018

Hvad sker der med leasede biler?

Når leasingperioden er slut, skal du købe bilen eller anvise bilen til en anden køber. Prisen på bilen beslutter I allerede, når leasingaftalen laves. Der vurderes en såkaldt restværdi på bilen. Altså det, som bilen vurderes til at være værd, når du skal købe den.

Kan det svare sig at lease en bil?

Svaret er ret simpelt, viser en analyse fra bilvurderingstjenesten Bilpriser.dk: Med mindre du går efter en meget lille og billig bil, kan det bedst betale sig at lease den. Især hvis du ikke agter at beholde den i særligt mange år.

Hvad skal jeg vide om leasing?

Hvis du privatleaser en bil, betaler du typisk en førstegangsydelse, som kan variere meget. Det er ikke unormalt, at førstegangsydelsen er mellem 10.000 og 40.000 kr. Herefter er der en fast månedlig ydelse i den tid, kontrakten gælder. Du kan normalt frit aftale antallet af kilometer, du må køre i leasingperioden.

Hvordan opretter man et leasingselskab?

Du opretter et ApS-selskab ved at lægge en sum på minimum 40.000 kr. i kontanter eller værdier som selskabskapital. Har du ikke 40.000 kr. i kontanter, kan du benytte et apportindskud (også kaldet en værdistiftelse).